Sponsors challenge's

Even voorstellen, de sponsors

De onderstaande sponsors gaan in 2016 voor een mooie prijs zorgen voor onze maandelijkse challenges
Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen wij al onze producten met veel zorg en kwaliteit. 


BAMBA is een hobby(web)winkel met een groot assortiment stempels, papier, lint, stansen en alles wat je nodig hebt voor kaarten maken en scrappen. Het is zeker niet de grootste winkel, misschien wel de kleinste maar één ding is zeker, het is er wel gezellig. Mijn naam is Annemieke en ik run BAMBA al behoorlijk wat jaartjes  en heb al heel wat veranderingen op hobbygebied voorbij zien komen.
Zelf vind ik alles leuk, maar mijn liefde gaat uit naar stempels en stoffen. 
Helaas is er in de huidige winkel geen ruimte meer voor de (quilt) stoffen en heb ik mij dus voor een groot deel gericht op stempels en alles wat je nodig hebt op het gebied van kaarten maken en scrappen. Iets niet op voorraad of ben je al tijden op zoek naar een bepaald artikel, stuur mij een mailtje en wie weet kan ik het voor je bestellen. Een aantal maanden per jaar geef ik workshops en dat is ontzettend gezellig. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op de site voor het assortiment, werp eens een blik op mijn blog voor alle modellen en werkbeschrijvingen en sinds kort op  facebook voor speciale aanbiedingen en nieuwe artikelen of kom gezellig eens langs als je in de buurt bent. Is de winkel niet open op de dag of tijdstip dat je had willen komen, bel of mail mij gerust en ik doe speciaal voor jou de winkel open.
Hobbygroetjes AnnemiekeIn 2011 begon HobbyResort als webwinkeltje met een paar scrapmaterialen. Inmiddels zijn we flink uit ons jasje gegroeid. Scrap is nog steeds onze belangrijkste categorie, maar ook op het gebied van kaarten maken, stempelen, mixed media, hobby algemeen, etc. zijn wij ons assortiment continu aan het uitbreiden.

Ons assortiment is te bekijken en te bestellen via www.HobbyResort.nl. Bestel je voor meer dan € 30,- dan wordt je bestelling binnen Nederland gratis thuisbezorgd.
Ook zijn wij op diverse hobbybeurzen te vinden, ons enthousiaste designteam verzorgd op de grotere beurzen regelmatig een leuke workshop.
Workshoppen en croppen kan vanaf 2014 ook in onze workshopruimte in Lage Dinkel (op steenworp afstand van Ootmarsum)
Als je ons volgt via social media www.facebook.com/HobbyResort en/of www.pinterest.com/hobbyresortNL dan ben je altijd als eerste op de hoogte over nieuwe artikelen, (win)acties, ontwikkelingen, etc. 
Inspiratie van ons designteam vind je op ons blog: www.hobbyresort-community.comGeen opmerkingen: