vrijdag 20 januari 2017

Een mini flap boekje van een 3D stansblok om kaarten te maken.


Het is een inspiratie blog, dit keer weer van mij. Wilde jullie even laten zien dat je ook iets heel anders kan doen met een 3D stansblok om 12 kaarten te maken. Deze kun je op veel plekken kopen bij verschillende winkels
Heb er een leuk flipboekje van gemaakt. de tutorial heb ik op Pinterest gevonden bij een Duitse dame (Ulla Lang). Heb er een beetje mijn eigen draai aangegeven. Met het papier en de restjes die ik had. het boekje heeft een maat van 12,5 bij 13 cm.
De voorkant

Hier een pagina met verschillende vakjes.Het boekje is voor een snailmail Swap. Dus er worden nog wat goodies bijgestopt en dan kan ik hem zaterdag weggeven. Als ze wil kan ze er ook alles uithalen en er mooie foto's inplakken. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. En ook of jullie zelf ook spullen gebruiken die eigenlijk ergens anders voor bedoeld zijn.
Voor mijn blog Kwabbeltoet kun je hier klikken.

3 opmerkingen:

Aly Smedes zei

Gaaf hoor Gerjon!

Ghea zei

Ik vind het een prachtig mapje geworden, ik kijk
mijn ogen uit,
Groetjes Ghea

Sylvia zei

Wauw !!! Wat super gaaf. Heel mooi gemaakt.

Groetjes Sylvia