zaterdag 31 december 2016

Een Nieuwjaarsknuffel!

Op deze laatste dag van 2016 is het mijn beurt om voor jullie een blog te schrijven! Ik heb iets heel persoonlijks voor jullie om het nieuwe jaar mee te beginnen! Misschien is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om het nieuwe jaar goed in te gaan! Misschien heb je iets mee gemaakt of voel je je gewoon niet happy! Dan zit je er nu even niet op te wachten dat iedereen je een gelukkig nieuwjaar toewenst! Zo voelt het op dit moment misschien even niet! Zo heb ik het de afgelopen maanden  zelf ook ervaren! Op mijn blog  kun je hier meer over lezen!

Ik geef jullie nu dan ook op deze laatste dag van het jaar een nieuwjaarsknuffel mee! Iedereen heeft wel eens een knuffel nodig! Hoe je je ook voelt, een knuffel doet een mens goed!!!

Misschien een uitdaging om het nieuwe jaar mee te beginnen! Wie stuur jij een nieuwjaarsknuffel???Ik wens jullie allemaal een heel goed uiteinde en een mooi begin van het nieuwe jaar!!! Geniet van elkaar en maak er weer wat moois van!

Een dikke knuffelgroet,

Minke Brattinga.2 opmerkingen:

Suzan zei

Supermooi gedichtje Minke! Ik wens jou ook het allerbeste voor 2017!
Groetjes Suzan

Caroline zei

Een heel mooi gedichtje. Ik wnes jou daarom ook alle goeds voor 2017.
Groetjes Caroline