woensdag 23 november 2016

Ontwerp snel en gemakkelijk je kerstkaarten


Ken je dat? Je begint vol goede moed aan het maken van een serie mooie kaarten.. Je begint enthousiast en stopt er het liefst zoveel mogelijk tijd in. Maar dan komt het moment: je komt in tijd nood, je hebt toch meer adressen dan kaarten. De Kerst komt er aan en misschien komt bovenstaande je juist bij het kerstkaarten maken wel heel bekend voor. Ik heb een leuke tip voor je!

Kaartwereld heeft een groot assortiment aan kerstkaarten, in veel verschillende stijlen. Ik neem je graag mee in deze kaartwereld!


Ik ben zelf gaan kijken op deze site. Hoe werkt het nu eigenlijk? Het eerste wat me opvalt is het grote aanbod: 29 pagina’s vol met ontwerpen. Ik kies een kaart met handlettering, dit is helemaal van deze tijd en ik ga graag met de tijd mee. Op de ontwerppagina kan ik tekst, versieringen, afbeeldingen, figuren en kaders toevoegen aan de kaart. Daarnaast kan ik ook nog de achtergrond veranderen. Heel veel keuze dus! Niet alleen bij het ontwerpen van de kaart is er veel keuze, ook in stijlen biedt Kaartwereld vele opties. Ik heb hieronder een aantal stijlen voor je uitgelicht:

                                              Grappige kaart                                                    
Grappige kaart
Hippe kaart
Hippe kaart 
Kaart met wat lekkers 
Kaart met wat lekkers
Fotokaart
Fotokaart
Ga voor meer kerstkaarten snel naar Kaartwereld en wie weet zit er wel een leuke kerstkaart voor jou tussen! Ik wens jullie veel plezier met het afronden van jullie kerstwensen en wens jullie fantastische feestdagen toe!

Liefs,
Estelle


Geen opmerkingen: