zaterdag 29 oktober 2016

Een foto als inspiratie!

Soms wil je voor iemand een speciale kaart maken met een mooie boodschap, waar haal je dan je inspiratie vandaan! Je kunt op pinterest gaan zoeken naar een mooie inspirerende kaart en die namaken of je zoekt naar een voorbeeld wat je inspiratie geeft.

Kijk eens om je heen in je huis of in je tuin, loop een rondje door de natuur, overal kun je inspiratie vinden wat je misschien net nodig hebt om iets moois kunnen creëren! Zelfs een mooie afbeelding kan heel inspirerend zijn. Net zoals deze foto van een mooi herfstzonnetje, die ik in een app een maand geleden 's ochtends naar mijn zieke zusje stuurde! De foto inspireerde mij zo, dat ik er gelijk een kaartje van wilde maken om 's middags nog persoonlijk naar haar toe te kunnen brengen!

Wil je weten welke materialen ik voor deze kaart heb gebruikt, kijk dan verder op mijn persoonlijk blog!Heb je dus even geen inspiratie, zoek dan naar een mooie afbeelding. Je zult zien dat er heel veel mooie foto's te vinden zijn die je heel veel inspiratie kunnen geven!!!

Ik hoop dat ik je met mijn foto als inspiratie ook heb kunnen inspireren!

Een zonnige herfstgroet,

Minke.

2 opmerkingen:

Ela Rubira zei

Prachtig Minke! Goede inspiratiebron natuurlijk foto's, jij hebt er een mooie kaart mee gemaakt. Groetjes Ela

Ariana de Groot zei

Prachtig Minke.
Leuk idee om foto's als inspiratiebron te gebruiken