zaterdag 13 augustus 2016

Thank You

Goedemorgen, vandaag 2 kaartjes als inspiratie wat je kunt doen met designpapier. Vorig jaar op de beurs een mooi blok gekocht en wist niet goed wat ik ermee kon doen omdat het papier toedruk is als achtergrond.
Voor het bovenste kaartje heb ik een stuk van de onderkant van het papier gebruikt, de bloemen. Bij het blok zat ook de stans van de papaver. Voor de papaver heb ik een stukje aquarelpapier gekleurd met brusho, de bloem gestanst en ge-embosd, over het embossing gedeelte met een distressinkt gegaan zodat het embossing wat naar boven komt. De bloem nog 1 keer gestanst en van de rode bloem de steel afgeknipt en de bloemen op elkaar geplakt. Nog een tekstje erop en met glossy accents wat waterdruppels op de bloem gemaakt.

Voor de onderste kaart het bovenste gedeelte van het designpapier gebruikt, konijntje gestanst en een tekstje. Alles op elkaar geplakt op een witte kaart. De hele achtergrond is dus het designpapier met de jute rand, knoopje, touwtje, herebeestje en label daar heb ik niks aan gedaan. 

Een hele fijne zaterdag,
Liefs Ans2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

mooi

gr karin

!neke zei

Super mooi gebruik van dit papier !!!!!
Ik heb ladingen papier......
mooi maar lang niet altijd bruikbaar !!!!
groeten Ineke