zaterdag 6 augustus 2016

Inspiratieblog: One Sheet Wonder!

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik uit 1 vel designpapier een hele serie kaarten heb gemaakt!
Je verdeeld een vel designpapier van 30 x 30 cm in zoveel mogelijk verschillende vlakken/vormen. Het is dan de bedoeling dat je van al die kleine stukjes designpapier, een hele serie kaarten gaat maken!  Ik heb mijn hele vel benut en er 9 stijlvolle kaarten van kunnen maken! Deze techniek noemen ze:

De One Sheet Wonder techniek!


Deze kaarten heb ik gemaakt met mijn favoriete dsp, Floral Boutique van Stampin'Up! Gecombineerd met de Nederlandse teksten uit de stempelset "Recht uit het Hart",  krijgen de kaarten een Hollandse Sjieke uitstraling! 


Op onderstaande afbeelding kun je zien hoe ik mijn sheet in verschillende vakken heb verdeeld!
Wil je nu nog weten hoe ik van al deze kleine stukjes designpapier 9 stijlvolle "Hollandse Shieke" kaarten heb gemaakt, ga dan naar mijn video tutorial op YouTube, waar je dit kunt bekijken!
Ik hoop je vandaag met mijn "One Sheet Wonder' kaarten te hebben geïnspireerd!  Probeer ook maar eens uit 1 vel designpapier een hele serie kaarten te maken! Het is erg leuk om te doen!

Bedankt voor het kijken! Iedereen alvast een heel fijn weekend!

Groetjes Minke.

8 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Heb met bewondering zitten kijken naar de kaarten zo mooi gemaakt ga dit vast ook een keer proberen.Gr.Joke

Joke ten Voorde zei

Dat is wel heel bijzonder gedaan zo. Prachtig zeg en wat heb je zo een leuke serie kaarten. Maar ik zie toch meer soorten designpapier of is het iets van dubbelzijdig is of want het lijkt dat je meerdere soorten papier hebt gebruikt.
groetjes Joke

Caroline zei

Wat een superleuk idee! Ik heb het filmpje even goed bekeken. Zo maak je in 1 keer een mooie serie kaarten.
Groetjes Caroline

Minke Brattinga zei

Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad dubbelzijdig designpaper Joke. Je kunt het ook op mijn filmpje zien.
Groetjes Minke.

Papierkram zei

Klasse Idde. Super gemacht. Deine Karten gefallen mir sehr. Sie sind ein echter HIngucker!
LG Beate

GerJanne zei

Echt een super leuk filmpje. Paar jaar gelden was er een challenge met deze techniek. Ik ben er nog niet aan toegekomen, maar als ik dit zie....krijg er gewoon zin in!
Dank je!
GerJanne

KarinsArtScrap zei

prachtige kaarten

gr karin

Adriana zei

heb weer insperatie gekregen :), super mooi gemaakt Minke :)
groetjes Adriana