maandag 1 augustus 2016

Winnaar Challenge Juli

De maand juli is voorbij en ondanks dat hij niet heel erg zomers was, weerhield dat ons er niet van zomerse projecten te maken! Zo ook de winnares van de maandelijkse challenge juli. Het thema was Vakantie! Alles kon en mocht, zolang het maar zomers was en in het thema Vakantie. En dat heeft onze winnares op een prachtige manier gedaan. De winnaar krijgt een leuke prijs van Marianne Design. Een setje stempels in het thema trouwen en een Craftable uit de Silver Collection. 

Bekijk hieronder gauw wie er heeft gewonnen!


De winnares is: ChristelChristel maakte een zomers kaartje met van de zon, zee en het strand. Zij gebruikte hierbij de snijmallen van Marianne Design voor de plaatsje en een Bildmalarna stempel en Distress inkt voor het meisje. Wij vinden de kaart super mooi geworden en krijgen er een heerlijk vakantie gevoel van! Neem je contact op met Cards & Scrap via crossmediasupport@uitgeverijscala.nl? Dan komt de prijs je binnenkort tegemoet.5 opmerkingen:

trijntje zei

Prachtig Christel! gefeliciteerd Groeten trijntje

Wil Frutsel zei

Een welverdiende winnaar, gefeliciteerd!!
xx Wilma

KarinsArtScrap zei

Gefeliciteerd, super
Gr Karin

Ellen zei

Van harte Christel, je hebt een prachtig vakantiekaartje gemaakt. Veel plezier met je gewonnen prijs! Alle andere deelnemers van de juli challenge bedankt voor het meedoen. Het was een waar genoegen om al die mooie en leuke vakantie-projecten te bekijken.

Sylvia zei

Gefeliciteerd, super mooie kaart.

Groetjes Sylvia