zondag 26 juni 2016

Zeg het met vlinders...


Goedemorgen allemaal,

Vandaag aan mij de taak om voor wat inspiratie te zorgen hier op het blog. Zeg het met vlinders... Ik hoor jullie denken: Het is toch zeg het met bloemen??? Klopt helemaal, maar waarom niet met vlinders...haha!


Ik werd helemaal geinspireerd door alle mooie kaarten die ik her en der voorbij zag komen, gemaakt met de potjes aqua tint. Ik word er altijd hebberig van en toen de kans zich voordeed heb een een paar potjes meegenomen.  Maar ik heb me wel weten in te houden dus:-)

Eenmaal thuis kwam ik al gauw tot de ontdekking dat ik het wel heel veel op ecoline vind lijken. Een heerlijk ouderwets middel waar ik vroeger al mee werkte op de lagere school. Wie niet?


Potjes erbij en maar eens testen of ik het bij het juiste eind had! En ja hoor...mijn gevoel klopte!
Het leuke is dat je beide middelen ook goed kunt combineren. Oud en nieuw door elkaar! I like...I like a lot. 
Ze vloeien heel mooi in elkaar over en het gouden  kleurtje - nieuw - geeft een hele chique uitstraling aan je kaart.


Je kunt die chique uitstraling natuurlijk ook na die tijd nog aanbrengen, met bijvoorbeeld wat embossing poeder. Ik heb gekozen voor witte en gouden poeder.


De stempel set is er eentje van Tim Holtz. Die had ooit ook zo'n hoog 'heb' gehalte en als je mij nu vraagt waarom ik die ook nog maar MOEST hebben, dan weet ik het niet eens meer. Erg toch?
Ik weet me inmiddels wat beter in te houden en creatief om te gaan met wat ik allemaal al wel heb. Maar soms ben ik ook maar gewoon een mens hoor en ga ik gewoon los in de winkel of online...haha!


Hopelijk heb ik jullie geinspireerd om ook eens je hobbykast open te doen en eens goed te kijken wat er wel niet allemaal in ligt. Ik weet zeker dat je nog dingen hebt, waar je het bestaan niet eens meer van wist!

Fijne zondag allemaal!
2 opmerkingen:

GerJanne zei

Prachtige kaarten Mieke! Mooie kleuren! Was met ecoline inderdaad ook al zo, heldere kleuren.
Groetjes,
GerJanne

!neke zei

Super mooie kaarten en ecoline gebruik ik nog steeds !!!!!!