woensdag 8 juni 2016

Verjaardagskalender!

Vandaag heb ik geen kaart en geen scrap, maar mijn eigen zelfgemaakte verjaardagskalender als inspiratieblog!

Ik ben zelf iemand die heel graag iedereen zoveel mogelijk een verjaardagskaartje wil sturen als ze jarig zijn! Alleen weet ik niet alle verjaardagen uit mijn hoofd, en dan vergeet ik ze dus nog wel eens. Nu heb ik voor mezelf in mijn hobbykamer een mooie verjaardagskalender gemaakt, waar ik natuurlijk ook alle verjaardagen op bij moet houden! Hij hangt wel al, maar er moeten nog wel namen worden ingevuld, waarvoor ik al een lijstje heb klaarliggen! Dus als ik nu voortaan achter mijn stempeltafel kruip, kijk ik eerst op mijn verjaardagskalender voor wie ik deze week een kaartje moet maken! Nu hoop ik natuurlijk de rest van dit jaar geen verjaardag meer te vergeten!!!


Misschien heb ik je nu ook op een idee gebracht! Ik maak in ieder geval voor elke jarige een kaart, want een zelfgemaakte kaart krijgen, is veel leuker!!!#imbringingbirthdaysback #elkeverjaardagskaarteenfeestje!

Ik wens iedereen een gezellig dag vandaag, en voor de jarige van vandaag een hele fijne verjaardag!!

#hartelijkgefeliciteerd

Voor verjaardagskaarteninspiratie kun je ook op mijn blog terecht!

Lieve stempelgroetjes Minke..

Geen opmerkingen: