zondag 3 april 2016

Stamp-in'-Art Pocket Letter!

Ik vond het wel een uitdaging om ook eens een pocket letter met mijn stempels te maken! Dit is de eerste die ik gemaakt heb en hier hoop ik jullie op deze zonnige lentedag mee te kunnen inspireren! Bij mij zal het niet alleen bij deze ene blijven, dat weet ik wel! Dit vind ik veel te leuk! Dus als je, net als ik, ook van stempel houdt en wel eens kaartjes maakt, maak dan ook eens een Pocket Letter!!!


Deze Pocket letter heb ik met dezelfde kleuren en techniek gemaakt als mijn kaart voor onze Stamp With US on Thursday Challenege, die ik om de week samen met mijn C&S teammaatje Gerjon op mijn blog plaats! Wil je weten welke kleuren en techniek ik in deze Pocket Letter heb gebruikt, dan kun je voor een uitgebreide beschrijving mijn blogpost van 31 maart lezen! 

Heel veel stempelplezier met deze inspiratie blog!!!

Zonnige zondag groetjes, Minke.


5 opmerkingen:

Ellen zei

Schitterend!

Ellen zei

Schitterend!

Wil Frutsel zei

Een schitterende pocketletter!!
xx Wilma

Gerjon Aelbers zei

Echt gaaf, heb ook al een aantal pocketletters gemaakt, ook met stempels.
Groetjes

KarinsArtScrap zei

schitterend

Gr Karin