woensdag 9 maart 2016

Lente kaartje!

Vandaag een nieuw kaartje ter inspiratie! Ik kan persoonlijk niet wachten tot het echte lenteweer er aan mag komen en om alvast in de sfeer te komen, een kaartje met bloemen in prachtige, heldere kleuren.

Ik ben gegaan voor een licht blauw gekleurde basis voor deze kaart, met daarop een stuk zwart cardstock met hierboven op een stuk wit cardstock bestempeld in het zwart met een prachtige bloem, die ik rondom de kaart heb gebruikt. In het midden heb ik ruimte over gelaten om de tekst goed uit te laten komen. De bloemen heb ik met markers in gekleurd, zodat ze er echt uit springen. 

Heel simpel, maar met snel resultaat en krachtige kleuren! Ik heb de voorkant van de kaart wat opgehoogd met dimensionals, zodat de bloemen nog iets meer knallen vanaf de blauwe achtergrond. Laat het prachtige lenteweer maar komen!


3 opmerkingen:

Alexander Boers zei

Leuke kaart! Eenvoudig, maar mooi resultaat. Bloemen zijn idd mooi.
grt,
Alexander

KarinsArtScrap zei

mooi
Gr Karin

Dora zei

prachtig!