zondag 14 februari 2016

Kaart met Ombré Ink.

Goedemorgen allemaal,

In dit bericht wil ik jullie laten zien hoe je een leuke, snelle kaart maakt met Ombré Ink.
Ik heb een basis kaart uitgesneden met een Crea Nest-Lies XXL36.


Met masking tape heb ik een deel van het papier afgeplakt en in de Misti gelegd. De Misti werkt voor mij heel prettig omdat als ik het niet goed gestempeld heb, ik op dezelfde plek het nog een keer kan stempelen. Voor mij een hulp die niet meer weg te denken is.


Ombré ink is een inktpad die in drie delen is, donker, middel, licht.
HIER vinden jullie een heel leerzaam en duidelijk filmpje en kun je zien hoe het werkt. Eigenlijk heb je 3 designs in 1 inktpad.

Na het stempelen haal je gelijk het masking tape weg.


Ik heb nu een achtergrond gemaakt met het zelfde inkt om een frame te maken.


Ik leg twee Crea Nest-Lies frames in elkaar en haal deze door een stans machine. Ik heb mijn frames vast geplakt met servettentape om schuiven te voorkomen. Tegenwoordig heb je ook magneetplaten en dan verschuift het niet.


Daarna haal ik het frame nog 3 of 4 keer door de stansmachine, ik gebruik hiervoor meestal wit cardstock wat ik op de markt koop. Alle frame delen lijm ik daarna op elkaar en zo ontstaat er een lijstje. Met 3D tapjes bevestig ik het frame op de kaart.Alles gemat met zwart cardstock en de dubbele witte kaart daar weer achter gelijmd. Met embossing inkt en witte embossingpoeder de tekst op een stukje velum gestempeld en voor de kaart met mini glue dots bevestigd.

Op mij blog vinden jullie meer info en nog een kaart in dezelfde stijl.

Klik hier om gelijk naar mijn blog te gaan.

Groetjes Anneke,.

4 opmerkingen:

Aletta zei

Prachtig Anneke !!!!
Love your style :)))

Groetjes Aletta

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart en een mooie duidelijke uitleg.

Groetjes, Astrid.

KarinsArtScrap zei

heel mooiiiiiiiii
Gr Karin

!neke zei

Heel mooi Anneke !!!!!