woensdag 10 februari 2016

Inspiratie blog: Lekker Artsy!

Vandaag is het mijn beurt om een inspiratie blog te schrijven, waar ik jullie hoop mee te kunnen inspireren!!! Ik heb voor jullie ter inspiratie een gewaagde kaart met een "Artsy" tintje!


Als ik wel eens op pinterest rondkijk, naar al die kaartjes die met dezelfde stempels zijn gemaakt, vind ik ze vaak wel erg veel op elkaar lijken! Ik wilde dus wel eens wat anders met mijn stempels doen. Door een beetje te spelen met je inkt en stempels kun je je kaartjes ook "lekker Artsy" maken!!!!

Met de Inkt kleuren die ik gekozen heb, heb ik eerst de achtergrond met een sponsje bewerkt. Daarna heb ik dezelfde Inkt kleuren gebruikt om de stempelafdrukken lichtjes op de achtergrond te stempelen! Dit heb ik willekeurig van donker naar licht gedaan! Ik stempel veel in laagjes, zo creëer je meer diepte! Voor de "Artsy Look" heb ik Black Momento Inkt gebruikt om de rand met een Grunge Textures Stempel mee af te zetten. De laatste stempelafdruk van een afbeelding en een tekst, heb ik met Emboss Powder gemaakt, hiermee benadruk ik de titel van mijn kaart!

De materialen die ik heb gebruikt zijn van Stampin'Up!
Inkt: Cucumber Crush, Temting Turquoise, Memento Black, VersaMark, Emboss Powder Black
Stempels: World Map, The Open Sea, Timless Textures, Sky is the Limit
Cardstock: Whisper White, Basic Black

Met deze kaart start ik tevens mijn "Sale-a-Bration" 5 daagse op mijn blog! Wil je dus nog meer van deze gewaagde kaarten met een "Artsy" tintje langs zien komen, lees dan verder op mijn blog!

Heel veel stempelplezier met deze inspirerende gewaagde kaart met een "Artsy" tintje!!!

Groetjes Minke.