zondag 24 januari 2016

Zondag 24 januari.


 
Ben begonnen met Bruscho geel en rood op de mal te strooien.
Vervolgens met water bespoten. Dan krijg je de afbeelding op de linker kaart.
Die natte mal heb ik op een andere kaart gelegd en ben er mat de Brayer overheen gegaan zodat de verf in de rechter kaart trekt.
Zo heb ik 2 kaarten gecreëerd met dezelfde mal en dezelfde Bruscho.
 
Kaart 1 is de linker kaart;
 
Heb de kaart afgewerkt met een tekst achtergrond stempel. Met een zwarte pen heb ik wat accenten in de bloemen aangebracht.Groen en blauw heb ik op de kaart aangebracht met Pan pastel. Eén lint erover geplakt.Vervolgens met een steekje vastgezet op papier. Eén label gestempeld en klaar is ie.
 
Kaart 2 is de rechterkaart.
 
Ook deze kaart heeft dezelfde bewerking ondergaan. De achtergrond is hier rood geel en de bloemen zijn blauw groen.
 
Het effect van beide kaarten is heel verschillend.
Hoop dat jullie inspiratie krijgen om ook zoiets te maken.
Heb je vragen dan hoor ik het graag.
 
Fijne dag en groetjes Jolanda.
 
 


8 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat prachtig! Mooi die twee effecten van de zelfde stempel!
GerJanne

Aletta zei

Prachtig Jolanda !

Marja Kenter zei

Allebei heel mooi, ik snap niet helemaal hoe je het hebt gedaan maar ga het uitproberen.
Fijne dag.
Groetjes Marja

Nancy Soetaert zei

Tof! Dankjewel voor de goeie info!
nancy

Ine zei

Erg mooi!!
Groetjes Ine

Marja Kenter zei

Daar ben ik weer. Ik h mijn dagelijkse wandeluurtje gelopen denkend: hoe doet ze dat nou toch deze techniek. Daarna, sta ik onder de douche en.......het kwartje viel, zo maar opeens. Natuurlijk heb je niet de embossingfolder gebruikt die ik in mijn hoofd had maar deze. Nu begrijp ik het hele verhaal helemaal. Heel leuk gedaan, ik ga het zeker proberen heb alleen maar één kleur brusho dus moet ik iets anders bedenken.

KarinsArtScrap zei

ziet er goed uit.
Gr Karin

Zoe Tant zei

Beautiful cards. I like the stitching. Zx