woensdag 6 januari 2016

Cards & Scrap veranderd in inspiratieblog

In 2016 ondergaat de website van Cards & Scrap een grote verandering. In plaats van challengeblog wordt de website een heuse inspiratieblog.
Iedere zondag, woensdag en vrijdag zullen er nieuwe inspiratieblogs op de website worden geplaatst door onze bloggers. Dit kan gaan over Kadoosjes, scrappen, Project Life of andere leuke inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.
Daarnaast zal er iedere maand een uitdagende challenge plaatsvinden, in plaats van de wekelijkse challenge. Het thema voor de challenge van februari is al bekend: Watercoloring! Op 1 februari zal de challenge online komen te staan, dus zet deze alvast in je agenda!

Een creatief 2016 gewenst!
Redactie Cards & Scrap

11 opmerkingen:

Lia zei

Succes en ik ben benieuwd!
Lia xx

Crea Astrid zei

Mooi kopstuk en prachtig van kleur.
Ik ben benieuwd.

Groetjes, Astrid.

Margo zei

Ziet er goed uit !
Groetjes
Margo

Anita van Merode zei

Ziet er prachtig uit, fris en vrolijk.
Groetjes Anita

Scraptastisch zei

LEUK!!! Laat de inspiratie maar komen, haha
Ziet er mooi en fris uit zo! veel succes!
Groetjes van Gerie

Maja Rijkers zei

Leuk! Het ziet er nu al goed uit! Ik wacht het af!
Groetjes Maja.

Cynthia van der Wilk zei

Leuk. Ben heel erg benieuwd.

Dora zei

Dat is ook een leuke indeling. Ben benieuwd.
Veel succes!
maar ik heb wel een klein vraagje of de superchallenge dan wel doorgaat tot 31 maart of dat dit nu ook al wordt verwijderd en alles 1 februari opnieuw begint in de nieuwe setting.
Groetjes Dora

Ela Rubira zei

Ziet er goed uit dames! Kijk er best naar uit, naar die inspiraties! En dan nog een challenge, helemaal top toch!? Groetjes Ela

Ela Rubira zei

Ziet er goed uit dames! Kijk er best naar uit, naar die inspiraties! En dan nog een challenge, helemaal top toch!? Groetjes Ela

Cynthia van der Wilk zei

Allemaal gefeliciteerd. Wat leuk dat ik bij de kaart van Jeanet dacht, dat lijkt wel een kaart van mij. Na even gekeken te hebben op haar blog klopt dat ook. Dan is de case zeker gelukt. Top.