zondag 13 september 2015

Kortingscode Maak 't met Bloemschikken

Maak ’t met bloemschikkenBloemschikken is de nieuwe special die is ingericht om sfeervolle feestdagen tegemoet te gaan! Nog een beetje vroeg denk je vast, maar met deze kortingscode kun jij als een van de eerste intekenen!
Maak ’t met Bloemschikken staat vol met 60 ideeën voor sfeervolle feestdagen. De kerststukken uit de winkel zijn vaak duur, maar ook nog eens vaak niet naar jouw smaak. Deze special heeft genoeg leuke stukken voor bij iedereen in huis! Het varieert van kerstkransen naar bloemstukken en van dennentakken naar bloemstukken met kaarsen.
Ga voor modern, hip of traditioneel. In groen en rood of met pastelkleuren. Met handige uitleg en duidelijke foto’s maak je zelf je huis feest-proof deze winter. En met de kleine extra knutsels en recepten maak je het helemaal af.

Bestel Maak ’t met Bloemschikken nog voor 15 oktober en betaal maar €4,99 in plaats van €5,99 en laat hem ook nog eens gratis thuis verzenden! Rond 6 november ligt de special bij jou op de deurmat. Vroeg genoeg om jouw huis in de kerstsferen te maken!

Let op: de cover is onder voorbehoud!

Geen opmerkingen: