zaterdag 15 augustus 2015

Scrap tip van de week!

Tip:
Scrappers zijn ook echte verzamelaars.. Overal zie je wel kleine dingen die je kunt gebruiken op een scrap-layout! Ik heb zelf kasten vol met materiaal.. Wel geordend, want anders weet ik echt niet meer wat ik heb.. Het leuke met dit soort challenges is om je kasten weer eens open te trekken en alles wat (in dit geval) bij het moodboard past (en natuurlijk bij de foto´s), op tafel te leggen en daarmee aan de slag te gaan!! 

Op mijn layout zitten stroken papier, rubons (kleine ijsjes en bloemen), uitgeknipte stempelafdrukken van ijsjes, enamel dots, plakparels, plakletters en met glitterlijm heb ik kleine stipjes gezet... Het bleek dat ik veel meer met ijsjes en de goede kleuren in huis had dan ik dacht!!!


Veel plezier met deze scrap tip!

Groetjes, Yvonne van Bruggen