donderdag 20 augustus 2015

Nieuws van onze sponsor Marianne Design:

Eind deze week komt de September 2015 collectie van Marianne Design in de winkels.

Deze keer iets eerder dan gebruikelijk zodat alle producten goed verkrijgbaar zullen zijn op onder andere de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch!

Met het uitkomen van de nieuwe producten komt een nieuwe catalogus uit.
The Collection Catalogus 2015 is 64 pagina's dik. 

Deze keer staat er het complete overzicht in van alle Creatables, Craftables, Collectables en Design Folders van 2015, alsmede ons nieuwe Project NL.
Bladzijden 4 tot en met 40 zijn gevuld met prachtige kaarten en handige stappenplannen en technieken. 

De complete werkbeschrijving en de patronen zijn op ware grootte te downloaden via de website www.mariannedesign.nl onder 'Downloads'. 
Daar vind je nu al een kleine sneak peek.

De Collection Catalogus XL van vorig 2014 heeft het complete overzicht van alle mallen van Marianne Design van het begin in 2010 tot en met eind 2014 en is samen met de nieuwe 2015 catalogus hèt naslagwerk voor de papierliefhebber!
Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen wij al onze producten met veel zorg en kwaliteit. Geen opmerkingen: