woensdag 19 augustus 2015

DT-CALL workshoppers bij Cards & Scrap!!

Hallo allemaal,


Wij zijn (met SPOED) op zoek naar nieuwe DT leden  die ons "workshop team" willen komen versterken.  

We vragen je om 1x in de 3  maanden een workshop willen verzorgen  of een techniek willen uitleggen d.m.v. foto's en duidelijke omschrijving  en die 1x in de maand willen meedoen aan de wekelijkse uitdagingen.

Voorbeelden van een workshop kan je hier rechtsonder in de sitebalk bekijken.

Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en betrokken willen zijn bij ons blog.
Er mogen kaartenmakers en scrappers meedoen!

Eén van de bijkomende taken is het achterlaten van een reactie bij de deelnemers, aan de jou toegewezen nummers en ook om een kaartje maken met "de spreuk van de week", deze wordt door alle dt-leden om de beurt gemaakt, dat is ± 1x in een half jaar.

Natuurlijk moet je een eigen blog hebben en verder zou het fijn zijn als je leuke en originele ideeën hebt en met ons mee wilt denken.

Heb jij zin om die workshopper te worden?

Als je meedoet met onze lopende uitdagingen zet dan een W achter je naam in de link. Wij gaan dan even bij je rondkijken en nemen dan eventueel contact met je op.
Je kan ook altijd een mailtje sturen naar Aletta en Tinie (zie service) met je blogadres en vertel ons waarom je graag in aanmerking wil komen voor deze plaats in ons DT team.

Of weet jij iemand in je omgeving die dit graag zou willen doen, dan zouden wij het heel fijn vinden dat je haar of hem van onze dt-call op de hoogte stelt.

We zijn een enthousiast en gezellig team en zien graag jullie aanmeldingen tegemoet!!

Groetjes Aletta & Tinie

Geen opmerkingen: