vrijdag 14 augustus 2015

De KerstKaarten Special € 5,99
In september komt de nieuwe KerstkaartenSpecial 2015 uit. Precies op tijd om te beginnen aan je kerstkaarten die je rond november weer kunt versturen. Dé KerstkaartenSpecial 2015 staat boordevol unieke kaarten en creatieve ideeën voor de Kerst, met gratis knipvellen en patronen. Een schat aan voorbeelden om inspiratie op te doen voor je zelfgemaakte kerst- en nieuwjaarswensen.

Teken in voor 20 augustus, betaal slechts 5,99* + gratis verzending! Gebruik kortingscode: geenverzendkosten bij het bestelformulier voor dit voordeel, klik HIER voor de link.

Dé KerstkaartenSpecial 2014 nog niet in huis? Bestel snel! Bekijk de website van Creatief met Kaarten voor meer inspiratie.
*Actieprijs geldig voor bestellingen vóór 20 augustus 2015 en alleen in Nederland (incl. verzend en administratiekosten). Tarief na 20 augustus 2015 € 6,99 (excl. verzend en administratiekosten). Voor buitenland gelden andere prijzen.
**Let op: Dé KerstkaartenSpecial 2015 wordt vanaf 2 september verzonden.
Korting krijgen? Gebruik tot 20 augustus de kortingscode geenverzendkosten in uw winkelmand voor gratis verzending! KLIK HIER VOOR DE LINK!


Geen opmerkingen: