dinsdag 28 juli 2015

Scrapuitdaging 26

Ook in de vakantieperiode hebben we een leuke nieuwe scrapuitdaging voor jullie klaar! Eentje waar je alle kanten mee op kunt! Misschien wel leuk om nog een paar vakantiefoto's voor deze scrapuitdaging te gebruiken!!! De inzendingen van de vorige scrapuitdaging waren ook mooie vakantie layouts! Daarvan maken we a.s. donderdag de top 3 bekend!
De vakantie duurt nog tot eind augustus, zo ook deze scrapuitdaging, dus doe weer lekker mee!!!

"Maak een layout, spread of Project Life page met behulp van het moodboard". 

Deze opdracht betekent dat je het moodboard gebruikt
als uitgangspunt voor jouw eigen project. Je gebruikt dan
bijvoorbeeld de dieren, de kleuren of de tekst.D
Je haalt dus iets uit het moodboard (alles overnemen mag
ook) en maakt hier jouw eigen creatie van..


De lay-outs (samen een spread) hieronder waren de inspiratie voor het moodboard:De designers van team SCRAP hebben ook in de vakantietijd hun best gedaan jullie te inspireren met hun vrolijke scrap en pl-layouts! 
Binnen ons scrapteam mogen we ook een nieuwe designer verwelkomen! Petra Wiebenga, een project life deskundige, die bij sommige scrappers en PL'ers wel bekend is. We wensen Petra heel veel scrap en PL plezier toe in ons designteam! Ze als zichzelf eerst even aan jullie voorstellen!

Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik ben getrouwd met Ad en moeder van Coen (2010) en Femke (2015). Gestart met scrappen toen ik voor het eerst moeder werd. Een jaar later ontdekte ik Project Life. Ik startte de Facebookgroep ‘Project Life NL’, waar vandaag de dag al meer dan 1000 enthousiaste scrappers lid zijn. En ook op mijn eigen blog deel ik mijn creatieve werk. Scrapbooking, Project Life, art & journaling. De focus ligt bij mij op het verhaal dat ik wil vertellen, dus verwacht veel journaling. Naast mijn creatieve werk, schrijf ik ook in opdracht voor creatieve ondernemers, bloggers en (online) magazines. En ik geef een online schrijfcursus vanuit Studio Schrijf. Wil je meer van of over me weten? Mail me dan gerust eens! Voor nu hoop ik je vooral te inspireren met mijn Project Life scrapwerk :-) Vrolijke groet, PetraDesigner: Petra WiebengaDesigner: Ans van Ooijen Designer: Minke BrattingaDesigner: Diana BesemerDesigner: Gerjon Aelbers

Mijn inspiratie waren de dieren de kleur roze en de bloemen. De doilies zijn uit holografisch papier gestanst. Geeft wel een apart effect zo.
Deze scrapuitdaging wordt gesponsord door Creabest!
Een cadeaubon ter waarde van €15,-

Meedoen kan tot 24 augustus 2015 23.55 uur maar lees nog even goed de regels voor deelname door.
Succes, we zijn heel erg benieuwd naar jullie "scrap creatie" en vertel het voort zodat nog meer scrappers mee doen met deze uitdaging!!

En meedoen is voor iedereen... je hoeft dus niet speciaal abonnee te zijn op Cards & Scrap!!!!!

Groetjes Aletta, Tinie, Yvonne en Minke
Cards & Scrap Challengeblog

BEN JIJ OOK GEK OP CARDS AND SCRAP? 
Wil jij ook de 'I love Cards and Scrap' like-button op jouw website/blog

Laat zien dat je fan bent en klik op jouw favoriete like-button en plaats 

de button op je blog

http://www.cardsandscrap.nl/p/i-love-cards-and-scrap.html

Geen opmerkingen: