zaterdag 4 juli 2015

Scrap tip van de week!

Omdat het vandaag een "snik hete" dag wordt, heb ik een lekkere verfrissende scrap tip voor jullie! Van deze techniek, die ik op mijn layout voor de lopende scrapuitdaging als achtergrond heb verwerkt, heb ik een fotobeschrijving gemaakt! Vind je het vandaag te warm om buiten te vertoeven, dan brengt deze scrap tip je vast wel wat verkoeling!!!

Ik denk dat iedereen hier vandaag wel behoefte aan zal hebben! Een verkoelende duik in het zwembad!!!


De Splasch Techniek!Ik vind deze techniek zelf zo mooi, dat het mijn schermachtergrond op mijn mobiel is geworden! Deze zal ik vandaag, voor wat extra verkoeling, wel vaak in mijn handen hebben!!!


Heel veel "splasch" plezier met deze scrap tip!
Groetjes Minke.


3 opmerkingen:

Marianne zei

Prachtige achtergrond. Bedankt voor de duidelijke foto's!

Ria zei

Dank je wel, ziet er leuk uit

Groetjes Ria Schel

Aletta zei

Das nou eens leuk Minke!