dinsdag 12 mei 2015

SUPERCHALLENGE "MIX YOUR MEDIA'S"

Hallo Allemaal,

En hier dan onze 2e blogpost voor vandaag namelijk de start van de nieuwe SUPERCHALLENGE maar eerst maken we bekend wie de MJAM superchallenge heeft geworden en dat is geworden:

.....

.....
.....

Haar reportage kan je lezen in de allernieuwste uitgave van Cards & ScrapEn dan nu onze nieuwe superchallenge.

 "MIX YOUR MEDIA'S" 

Mixed Media willen we zien deze keer zien en natuurlijk weer in duo-vorm d.w.z. twee bij elkaar passende creaties. 

***

Maar eerst laten we de duo-creaties van onze designers zien ter inspiratie en daaronder kan je lezen welke SUPER-prijs aan deze SUPERchallenge is verbonden.
Mixed media niet altijd met donkere kleuren te zijn, wit, roze en geel zijn vrolijk én net zo mixed! Ik maakte een layout én een tag met daarop metaal (roos) bewerkt met gesso, gouden glitters, waterverf en glimmermist. Textuur maakte ik met transparante lijm en een mask met gesso.

Designer : Yvonne van Bruggen

 


Een echte challenge, ook voor mij! Ik werk normaal gesproken CAS, Clean and Simple. ik wilde materialen die ik in huis had eens op een andere manier gebruiken.. En dit is het eindresultaat! Ik heb gebruikt: acrylverf, snow-writer (als structuurpasta), ecoline (groene spetters), glitterlijm (stipjes rondom een rond klein bordje), stempels, stansen, chipboard letters en stickers.

Designer: Aletta HeijHouten theedoosje bewerkt met witte gesso. Daarna met stencils, stempels en embossingpaste aan de slag gegaan om een duidelijk "mixed media" look te creeren. Een passende kaart met zelfde materiaal hoort erbij.


Designer : Jolanda Cuper

Gewerkt met brusho , pasta, glimmermist en stempels op canvas en kaart!


Designer :Gerjon AelbersHeb de volgende materialen gebruikt: gesso.gelmedium met tissue papier, gelato's, light modelling paste, super heavy gel, Pitt artist pen, Posca pennen, letterstickers, glitter glue; paperpennen, stazon inkt. en houten fietsen en vogeltjes, en stempels en stencil. ***
Als dat geen inspiratie genoeg is om lekker aan de slag te gaan met jouw MIXED MEDIA dan weet ik het niet meer... Ik vind ze allemaal SUPER!!! 

En bij een SUPERchallenge hoort namelijk een SUPER-prijs.  Naast een persoonlijk artikel in het magazine krijgt de winnaar een jaarabonnement op het magazine Cards & Scrap, beschikbaar gesteld door Uitgeverij Scala.

Maar Scala geeft nog een extra prijs weg !!!!! 


Onder alle inzenders van de superchallenge wordt en tijdschriftenpakket verloot. Het is daarvoor wel nodig dat alle inzenders die kans willen maken op deze prijs, haar adresgegevens moeten achterlaten via een online formulier die je bij de onderstaande link kan vinden: http://www.ikmaakkaarten.nl/cards-scrap-superchallenge

***

Meedoen kan tot en met 2 juni 2015 uiterlijk tot 23.55 uur savond kan je je creaties linken onderaan dit bericht.

Suc6... haal je al je media's uit de kast en ga lekker mixen en je zal versteld staan wat voor moois je daar mee kan maken.

Groetjes namens het gehele Cards & Scrap team!
2 opmerkingen:

Linda van der Velden zei

Wow ik ben super blij met het winnen van de vorige challenge, heel gaaf! Thanks nog daarvoor!

Willeke zei

Proficiat Linda met het winnen ! En wat een superleuke uitdaging weer dit keer, ik doe graag mee :-)