woensdag 13 mei 2015

Nieuws van onze sponsor Leuke Stempels


Tjongejonge wat vliegt de tijd toch. 
Een maand geleden waren we nog druk met de voorbereidingen van het ARTSpecially Event en nu kunnen we terugkijken op een heel geslaagd event waar we vele klanten hebben mogen ontmoeten en spreken, we vonden het geweldig! 

Ondertussen zijn er deze maand al weer veel aanvullingen binnen gekomen van de leuke stempelmerken die we in ons programma hebben.
We hebben de nieuwste kleuren distressinkt, Fossilized Amber en Twisted Citron van Ranger besteld evenals de aanvulling van de kleuren van januari(cracked Pistachio), februari(abandoned Coral) en maart(mermaid Lagoon).  Het is altijd afwachten wat er binnen komt omdat Ranger de overweldigende vraag naar al dit nieuws maar nauwelijks bij kan benen, ze vragen dan ook om geduld en proberen alle orders binnen 3 - 4 weken uit te leveren. Hopelijk verzenden ze voor het einde van de maand. Help je ons duimen?

Workshops nu ook op zaterdag!
Al heel lang was het een grote wens van mij om ook workshops op zaterdag te kunnen geven, maar door de combinatie van onze winkel(verlichting én hobbystempels, inkt etc.) was het voor mij zelf niet mogelijk om dit te combineren. Maar nu heb ik supergaaf nieuwsVanaf zaterdag 6 juni as. komt Liesbeth Fidder elke maand een workshop geven op zaterdag. Je kent Liesbeth vast wel van haar mooie stempelwerk en haar onlangs uitgekomen boekje: Stempelen...nothing's impossible.

  

Verder ben je Liesbeth vast en zeker wel eens tegengekomen bij Art Journey, op beurzen en in diverse stempelmagazines. Wil je ook een workshop van Liesbeth volgen neem dan snel een kijkje op onze workshoppagina en reserveer een plekje via de site. Ik ben erg blij dat Liesbeth dit voor ons wil doen en we zien dan ook uit naar de middagen dat ze workshops bij ons gaat geven.

 

Leuke Stempels
Markt 1 - 7442 EC Nijverdal - Tel: 0548-612484


Breng gerust eens een bezoekje aan onze webshop: www.leukestempels.nl en abonneer je op de nieuwsbrief zodat je een aantal keer per jaar leuke aanbiedingen ontvangt. 

Of like onze Facebookpagina, waardoor je op de hoogte blijft van acties, nieuwe artikelen etc. En via ons blog en pinterest kun je de mooiste creaties, gemaakt met stempels van ons door onze DT-leden, voorbij zien komen, meestal met duidelijke uitleg en een overzicht van de gebruikte materialen. 

Kortom we zijn een actieve en gezellige stempelwinkel.

Groetjes, Hella en Michiel Mellema 

Geen opmerkingen: