dinsdag 7 april 2015

Scrapuitdaging 22

Het is weer een nieuwe maand, dus ook weer tijd voor de nieuwe scrapuitdaging! Van de inzendingen die we van de vorige scrapuitdaging hebben binnen gekregen maken we donderdag a.s. de top 3 bekend! De opdracht voor deze maand is, hoe kan het ook anders, er één met een feestelijk tintje!
"VLAGGETJES"!
Je mag een layout of een ander scrapproject (met foto's), maken met rechthoekige en/of driehoekige vlaggetjes! 
De designers van team SCRAP hebben mooie feestelijke voorbeelden voor jullie gemaakt! Laat je inspireren en doe mee met deze leuke scrapuitdaging!

Vanaf deze maand hebben wij er een nieuw designteam lid bij! Daar zijn we heel erg blij mee! Johanna maakt prachtige scrapcreaties, wat ze graag aan jullie wil laten zien! Wij wensen Johanna heel veel scrapplezier toe in ons team! Ze zal zich ook eerst even aan jullie voorstellen!
Hoi allemaal, leuk dat ik mezelf aan jullie mag voorstellen. Sinds ik het scrappen heb ontdekt, ben ik er dol op! Vrolijke papiertjes, kleurrijke embellishments, waterverf en natuurlijk foto’s, ik maak graag lay-outs en heb er dan ook boeken vol mee. In mijn creaties heeft mijn familie de hoofdrol, mijn dochter Floortje (2) staat vaak op roze én bloemige lay-outs. Door mijn zoontje Koen (7 maanden) heb ik de stoere stijl herontdekt, voor zijn foto’s gebruik ik graag waterverf en donkere kleuren. Verder maak ik af en toe een mini-album over belangrijke gebeurtenissen of vakanties. Zo nu en dan staat op mijn blog:www.scrap-enzo.blogspot.nl ook wel eens een kaartje. Mijn scrapstijl is voornamelijk kleurrijk, met veel laagjes (die ik met een nietmachine aan elkaar niet) en een beetje rommelig.
Scrappen doe ik tussen de dagelijkse dingen door, want met een jong gezin, een baan bij de marine, een lieve man én een gekke kat heb ik het meestal druk!
Ik vind het een eer dat ik voor Cards en Scrap elke maand een lay-out mag maken, ik hoop dat ik jullie daarmee kan inspireren.Designer: Yvonne van Bruggen


Designer: Ans van Ooijen Designer: Minke BrattingaDesigner: Diana Besemer


Deze scrapuitdaging wordt weer gesponsord door CreaBest

Een cadeaubon twv €15,-


Meedoen kan tot 4 mei 2015 23.55 uur maar lees nog even goed de regels voor deelname door.
Succes, we zijn heel erg benieuwd naar jullie "scrap creatie" en vertel het voort zodat nog meer scrappers mee doen met deze uitdaging!!

En meedoen is voor iedereen... je hoeft dus niet speciaal abonnee te zijn op Cards & Scrap!!!!!

Groetjes Aletta, Tinie, Yvonne en Minke
Cards & Scrap Challengeblog

BEN JIJ OOK GEK OP CARDS AND SCRAP? 
Wil jij ook de 'I love Cards and Scrap' like-button op jouw website/blog

Laat zien dat je fan bent en klik op jouw favoriete like-button en plaats 

de button op je blog

http://www.cardsandscrap.nl/p/i-love-cards-and-scrap.html3 opmerkingen:

Miranda V zei

Super leuk dat Johanna nieuw DT lid is! Zij is een hele mooie aanvulling op het team denk ik zo. Haar eerste LO is meteen een leukerd, lekker fris en vrolijk. Veel plezier met je nieuwe job! :-) Leuk thema ook dit keer met ook mooie voorbeelden van de overige DTers. Ik ben dol op vlaggetjes!

Miranda zei

Super leuke uitdaging, hier moest ik gewoon aan mee doen! Erg mooie voorbeeld lo's!!

Nicol van Tongeren zei

Een erg leuke uitdaging, natuurlijk maken we dan direct iets met vlaggetjes.