dinsdag 14 april 2015

Kaartenuitdaging 234

En... vonden jullie de kleurenuitdaging ook zo mooi. Wat een vrolijke gekleurde kaarten zijn er gemaakt door jullie. Donderdag laten we jullie de top 3 weten en natuurlijk ook wie de allermooiste kaart heeft gemaakt.


****

Voordat we de nieuwe kaartenuitdaging bekend maken, gaan wij eerst vol trots onze nieuwe designer aan jullie voorstellen. Linda gaat ons "workshop-team" versterken maar ook draait ze al gezellig mee met onze 2-wekelijkse kaartenuitdagingen in team Roze. Linda zal zich zelf eerst nog even aan jullie voorstellen. Wij wensen Linda in ieder geval heel veel creativiteit en gezelligheid toe bij ons challengeblog. 

Ben je nieuwsgierig wat voor moois Linda allemaal maakt, kijk dan op haar blog : Mijn naam is Linda van Wely-Zwolle, 36 jaar en woonachtig in Twente, samen met mijn man en 2 prachtige dochters, Merle van 8 en Nienke van 6. Al weer een paar jaar ben ik fulltime mama, heerlijk om er voor de kinderen te zijn en natuurlijk tijd om hobby's te onderhouden. Kaarten maken en zo nu en dan een layout is onderhand een echte passie aan het worden. Sinds 2013 ben ik als demonstratrice bij Stampin' Up! ingestapt en heb het zo ontzettend naar mijn zin. Af en toe geef ik een workshop aan huis om de passie te delen en ben ik veel te vinden op mijn blog: http://www.lindacreations.blogspot.nl/ Ik voel mij vereerd om nu mijn hobby ook met jullie te mogen delen bij Cards & Scrap, ik verheug me op de samenwerking!

****

En dan nu schakelen we over naar onze nieuwe 2-wekelijkse kaartenuitdaging.

"Favoriet" 

Gebruik je favoriete stempel, stansen, stencils of ander materiaal op je kaart en vermeld erbij waarom het gebruikte materiaal tot jouw favoriete behoort.


De designers van team Roze zijn heerlijk aan de slag gegaan met hun favoriete materialen en onder de kaart staat omschreven waarom dat hun favorieten zijn. 

Kijk snel verder en geniet van al t moois...
Favorieten heb ik veel, maar op het moment vind ik toch wel de Hello You Thinlits helemaal geweldig van Stampin' Up! Ik heb de prachtige woordjes al vaak gebruikt en ben er zeker nog niet op uitgekeken. Voor deze kaart heb ik de tekst You gebruikt onder het hartje, een lief kaartje voor moederdag.

Designer: Mieke WierengaMijn favorietenlijst is eindeloos lang en kan morgen alweer anders beginnen dan 
vandaag:-) Sinds kort ben ik ook in de ban van Stampin' Up en nu weet ik ook
  meteen weer waarom ik er nooit aan wou beginnen...ik voel namelijk een nieuwe 
verslaving opkomen.  
Deze set, Summer Silhouettes, is de eerste stempelset die ik kocht samen 
met de acht kleurtjes inkt die je terug ziet komen op de kaarten. 

Designer: Peggy de Schryver
Er zitten veel favoriete materialen in deze kaart o.a.: 
De kaart is gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape Art mal, ik gebruik 
heel graag bloemen op mijn kaarten en het is een stempel van Magnolia waar ik ook 
grote fan van ben. De stempel is ingekleurd met Copics en daar kleur ik heel
 graag mee.


Designer: Yvonne van BruggenDeze set van Stampin´ Up was één van de eerste die ik had.. Ik
vond de potjes meteen zo leuk! En alle kleine stempeltjes erbij ook,
zoals de kersjes en labeltjes.. Ik zal hem nog vaak gebruiken!!


Designer: Aletta Heij 


Ik werk graag met allerlei stempels en stencils.
 Op deze kaart heb ik gebruik gemaakt van diverse 
MFT achtergrondstempels, tekststempel en stansen.


Designer: Anneke Kiewiet

De Stitched Rectangles Dies van Simon Says Stamp zijn op dit moment mijn favorite Dies.
 Ik gebruik ze heel veel op mijn kaarten omdat ze zo heerlijk veelzijdig zijn. 
Zie mijn kaarten hier boven. 
De bovenste kaart heeft met de Die een wat stoere uitstraling. 
De onderste kaart is wat stijlvoller door het frame wat om de kaart heen zit.


Designer: Bernadet Weijs


Alles wat ik bij deze kaart heb gebruikt zijn op dit moment mijn favorieten,
tot aan het model van de kaart toe.
Digi's van Art by Miran - lekker stoer voor de wat oudere meiden.
Papier, vlaggetjes ,rolbloemen van Marianne Design, alfabet, vogelkooi,
grasrandje, en de ovale vorm van de uitgestanste digi.
Je ziet deze mallen ook vaak voorbij komen op mijn kaartjes.


Designer: Marijke de MolDe stempelset "Eline's Babies" van Marianne Design is toch wel één van 
mijn favoriete stempelset. 
Als ik een geboortekaartje maak dan pak ik regelmatig
 deze stempels erbij! Je kan er zoveel leuks mee maken.
En bij deze superleuke uitdaging hoort natuurlijk 
ook een superleuke prijs gesponsoord door Marianne Design. 

Doe jij mee met onze kaartenuitdaging? 

Daar heb je maar liefst 2 weken de tijd voor, uiterlijk tot maandagavond 27 april.

Lees nog wel even onze voorwaarde door voor deelname aan deze challenge.

Suc6 en maak er weer wat moois van en dat gaat natuurlijk lukken omdat je
je eigen favoriete materialen mag gebruiken bij deze kaartenuitdaging.

Creatieve groetjes van het gehele Cards & Scrap challengeblog-team.

13 opmerkingen:

Cards en Box bij Lady M zei

ik heb net mijn kaartje geplaatst hij was eigenlijk voor de kleuren uitdaging maar daar is iets verkeerd gegaan had de verkeerde kaart gebruikt groetjes maartje

Sylvia zei

Welkom Linda!!! Weer een super leuke uitdaging en er zijn weer prachtige kaarten gemaakt.

Groetjes Sylvia

Petra L zei

Ik heb zojuist mijn kaart geplaats en vond het een hele uitdaging om te maken.

De stans die mijn grote favoriet is en ik eigenlijk veel te weinig gebruik is de MFD069 photo frame van NS. Ook gebruik ik graag craft papier en de PK9112 flower garden block , beide van MD,zijn ook echte favorieten van me.
Tja...en verder heb ik voor het eerst giga veel dingen gebruikt op een kaart.

Lieve groet, Petra L

Ria zei

Mijn kaart staat erbij.
Het verhaal over deze kaart staat op mijn blog.
Groetjes Ria

Adriana zei

Ik heb ook weer eens een kaart geplaatst. Natuurlijk met mijn favoriete theezakjes!

trijntje zei

Hoi, Linda gefeliciteerd. Leuk dat je in dit designteam mag meedoen. IK heb zojuist mijn kaart erbij gezet. Bloemetjes mal vindt ik echt zo leuk en je kan die zo leuk gebruiken voor diverse doeleinden . Groeten Trijntje

Margot zei

te leuke uitdaging, daar krijgen jullie vast veel respons op!

Lia zei

Mijn favoriete mal is beslist de cirkel. Een set in diverse maten is voor mij onmisbaar want je kunt er zoveel mee doen, zoals passe partouts stansen, plaatjes rond uit stansen en van cirkels kun je ook leuke vormen vouwen. Mogelijkheden genoeg!
Groeten,
Lia

Nancy Soetaert zei

ik heb ook een crea met mijn favorietje geplaatst. Voor de info: zie www.creanancy.blogspot.be
de titel (onbewust, maar toch?) is ook al zo veelzeggend: do what makes you happy... en is het net niet, kaartjes maken maakt ons echt wel happy...
groetjes, Nancy

Maia zei

Eigenlijk heb ik heel veel favoriete stansen en stempels maar de ovale stans die ik voor mijn inzending heb gebruikt is toch wel een hele fijne!
Jullie voorbeelden zijn prachtig dames,zo verschillend en allemaal erg mooi!
Succes allemaal en nog een fijne week!
Groetjes Maia

Crea Astrid zei

Wat een prachtige voorbeelden zijn er door het DT gemaakt en zo verschillend ook.

Ik heb net mij kaart geplaatst. Mijn favoriet is het inkleuren van plaatsjes en stempels met potloden en ik gebruik heel graag Distress Ink op een kaart. Deze keer heb ik lekker fleurige kleuren gebruikt.

Groetjes, Astrid.

Crea Astrid zei

Ik heb net mijn 2e kaart geplaatst. Net als mijn vorige kaart heb ik weer ingekleurd met potloden en ik heb de randen bewerkt met Distress Ink.

Fijne Zondag.

Groetjes, Astrid.

Colien zei

Zojuist nogmaals een poging gedaan om mijn kaartje te plaatsen. Op één of andere manier was mijn linkje niet in beeld, dus alsnog... Leuke challenge, mijn favoriete stans is wel duidelijk ;)
grz.Colien