woensdag 25 maart 2015

DT-CALL workshoppers bij Cards & Scrap!!

Hallo allemaal,

Wij zijn (met SPOED) op zoek naar nieuwe DT leden  die ons "workshop team" willen komen versterken.  

We vragen je om 1x in de 3  maanden een workshop willen verzorgen  of een techniek willen uitleggen d.m.v. foto's en duidelijke omschrijving  en die 1x in de maand willen meedoen aan de wekelijkse uitdagingen.

Voorbeelden van een workshop kan je hier rechtsonder in de sitebalk bekijken.

Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en betrokken willen zijn bij ons blog.
Er mogen kaartenmakers en scrappers meedoen!

Eén van de bijkomende taken is het achterlaten van een reactie bij de deelnemers, aan de jou toegewezen nummers en ook om een kaartje maken met "de spreuk van de week", deze wordt door alle dt-leden om de beurt gemaakt, dat is ± 1x in een half jaar.

Natuurlijk moet je een eigen blog hebben en verder zou het fijn zijn als je leuke en originele ideeën hebt en met ons mee wilt denken.

Heb jij zin om die workshopper te worden?
Stuur dan een mailtje naar Aletta en Tinie (zie service) met je blogadres en vertel ons waarom je graag in aanmerking wil komen voor deze plaats in ons DT team.

Of weet jij iemand in je omgeving die dit graag zou willen doen, dan zouden wij het heel fijn vinden dat je haar of hem van onze dt-call op de hoogte stelt.

We zijn een enthousiast en gezellig team en zien graag jullie aanmeldingen tegemoet!!Groetjes Aletta & Tinie

2 opmerkingen:

Marga50 zei

Hoi Aletta en Tinie deze uitdaging lijkt echt wel iets voor mij. Is het de bedoeling dat ik hier en het een ander over me zelf vertel of kan ik het naar jullie mailen. Groetjes Marga

Ela Rubira zei

Hey Aletta en Tinie, lijkt me een enorme uitdaging al ben ik volgens mij te laat met 'aanmelden' als DT. Ik vraag me alleen af of ik een workshop kan verzorgen, kijk nl vaak hier voor leuke kaartideeën, haha! Maar je moet elke dag iets nieuws proberen zeggen ze weleens.....Groet Ela