woensdag 18 februari 2015

Nieuws van onze sponsor "Yvonne is Stampin' and Scrapping

Yvonne is Stampin' and Scrapping
Onafhankelijk Stampin' Up! Demonstratrice
Langzaamaan raakt iedereen met een creatieve hobby bekend met Stampin' Up! Of je nou kaarten, cadeautjes of scrap-layouts maakt, de materialen van Stampin' Up! kun je er heel goed voor gebruiken. Naast stempels, inkten en alle andere stempel-benodigheden, zijn er ook ponsen, stansen, papier en embellishments als knopen en lint te krijgen.

Van 6 januari tot 31 maart zijn de feestmaanden bij Stampin' Up! dat wil zeggen dat je bij iedere bestelling van 60 euro gratis een product uit de speciale brochure mag uitzoeken!! Bij 120 euro twee gratis producten, bij 180 euro drie producten etc. Deze producten zijn speciaal hiervoor ontworpen en dus niet te koop! Daarnaast verdien je bij 200 euro of meer ook gewoon de hostess-credits! En vanaf 275 euro krijg je zelfs nog eens 27 euro extra cadeau!!! Als dat geen feest is!!Je vindt alle producten van Stampin' Up! in de 2 verschillende catalogi. De jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus. Deze zijn online in te zien (kijk even op mijn blog voor de links) maar nog leuker is de papieren exemplaren doorbladeren! Je kunt de catalogi bij mij aanvragen.

Doe je als nieuwe klant bij mij een bestelling en geef je de code 'cards and scrap' door, krijg je een extraatje bij je bestelling! Ook op mijn Facebookpagina vind je regelmatig leuke acties!

Ik verzorg workshops bij mij thuis in Boxtel, of op locatie. Voor alle vragen over het bovenstaande of iets heel anders, kun je altijd contact met mij opnemen! Of schrijf je via een email in voor de nieuwsbrief en blijf van alles op de hoogte!

Creatieve groetjes, 
Yvonne van Bruggen

Blog: www.bruggetje.blogspot.nl
Facebook: www.facebook.com/stampinyvonne
Email: y_vanbruggen@hotmail.com

Denk je er ook aan om demonstratrice te worden?
Kom in mijn gezellige team! Het SU-per Team!!
Geen opmerkingen: