donderdag 1 januari 2015

Even voorstellen, de 2015 sponsors...

Allereerst willen wij iedereen een gezond en creatief 2015 toewensen en dat het maar een mooi jaar mag worden.

En vandaag is dan ook een mooie gelegenheid om onze sponsors voor 2015 aan jullie voor te stellen. De onderstaande sponsors gaan in 2015 voor een mooie prijs zorgen voor zowel onze kaartenuitdagingen als onze scrapuitdagingen...

Leuke Stempels
Markt 1 - 7442 EC Nijverdal - Tel: 0548-612484
www.leukestempels.nl
http://leukestempels.blogspot.nl


Even voorstellen, toen Aletta ons vroeg om in 2015 eén van de sponsors te worden, waren we direct enthousiast omdat wij denken dat ons assortiment ook bij jullie in de smaak zal vallen.
   
Wij, Hella en Michiel Mellema, zijn het gezicht van Leuke Stempels. 

  

Vanuit de hobby van Hella in oktober 2013 gestart met Leuke Stempels. Leuke Stempels is een (web)winkel met stempels en aanverwante artikelen.
Wij verkopen veel merken stempels waaronder: Deep Red, IndigoBlu, StampIt, Sheena Douglass, Viva Las Vega Stamps, Tim Holtz(stampers Anonymous), Dina Wakley, Dyan Reaveley. Ook hebben wij diverse templates, vele inkten en stempelbenodigdheden zoals acrylblokken, blendingtools, waterpenselen, etc.
Breng gerust eens een bezoekje aan onze webshop: www.leukestempels.nl en abonneer je op de nieuwsbrief zodat je een aantal keer per jaar  leuke aanbiedingen ontvangt. Of like onze Facebookpagina, waardoor je op de hoogte blijft van acties, nieuwe artikelen etc. En via ons blog en pinterest kun je de mooiste creaties, gemaakt met stempels van ons door onze DT-leden, voorbij zien komen, meestal met duidelijke uitleg en een overzicht van de gebruikte materialen. Kortom we zijn een actieve en gezellige stempelwinkel.
Groetjes, Hella en Michiel Mellema  www.leukestempels.nl
Tel.: 0529 452 451
Bermerstraat 13
7731CZ Ommen
http://www.creabest.nl


Creabest is de gezelligste hobbywinkel midden in het hart van het Vechtdal. 
Creabest heeft een groot assortiment voor papierhobby's zoals scrapbooking, stempelen en kaarten maken, maar ook materialen voor tekenen en schilderen, knutselmaterialen voor kinderen en algemene creatieve materialen. Daarnaast is Creabest dé specialist voor de Silhouette snijmachines. 
Creabest wordt gerund door Bauke en Berthine Boorsma samen met medewerkster Mirjam.
Service, klantvriendelijkheid en goede informatie en inspiratie zijn hun speerpunten. 
Samen zorgen ze ervoor dat de website goed gevuld blijft, de bestellingen zo snel mogelijk verzonden worden en je altijd de juiste informatie ontvangt over de artikelen, zowel in de winkel in Ommen als op de website. 
Omdat het voor scrappers en kaarten makers makkelijk is, kun je de artikelen in de webwinkel van Creabest op collectie bekijken, zodat gelijk het papier met de bijpassende stempels en versieringen bekeken kunnen worden. In de winkel hangt het uiteraard ook bij elkaar. 
Natuurlijk biedt Creabest ook leuke workshops, het programma voor de eerste helft van 2015 komt halverwege januari online. 


Weerdingerkanaal NZ 168
7831 HM Nieuw Weerdinge

0591-527278


Bianca’s Toko is een speciaalzaak in hobbyartikelen.
Wij verkopen vele merken stempels, zoals Lavinia, IndigoBlu en Crafty Individuals en we hebben ook een groot assortiment aan mallen, waaronder de merken Marianne Design, Joy!, Crealies en Nestabillities. Voor het gehele assortiment verwijs ik u graag naar onze website: www.biancas-toko.nl 
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief blijft  u op de hoogte van alle nieuwe artikelen en aanbiedingen die wij wekelijks hebben en workshops die gegeven worden.
Bij ons staat klantvriendelijkheid bovenaan en daarbij geven we u uiteraard een goede service.
Met vriendelijke groet, Bianca 


Yvonne's Stampin

Mijn naam is Yvonne van Bruggen en ik ben sinds november 2013 Onafhankelijk
demonstratrice van Stampin' Up! Na een paar keer zelf een workshop te hebben
gedaan, was ik gelijk verkocht. Sindsdien werk ik veelal met de Stampin' Up!
producten, maak ik voorbeelden voor o.a. tijdschriften en geef ik workshops. Ik
doe dit met heel veel plezier en ik breng dit enthousiasme graag over op anderen.

Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin' Up! ? Kijk dan eens op mijn blog of facebookpagina. Met alle vragen en voor eventuele aankoop van materialen kun je altijd bij mij terecht! 

Doe wat je het liefste doet en deel het met anderen!
Stampin' Up! Inspire. Create. Share.

Yvonne van Bruggen
Onafhankelijk Stampin'Up Demonstratrice 


Marianne Design is een Nederlands producent van producten voor kaarten maken en andere papierhobby’s en leverancier voor hobbygroothandels over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Marianne Perlot en is gevestigd in Nederland. Al jaren ontwikkelen wij al onze producten met veel zorg en kwaliteit. 


BAMBA is een hobby(web)winkel met een groot assortiment stempels, papier, lint, stansen en alles wat je nodig hebt voor kaarten maken en scrappen. Het is zeker niet de grootste winkel, misschien wel de kleinste maar één ding is zeker, het is er wel gezellig. Mijn naam is Annemieke en ik run BAMBA al behoorlijk wat jaartjes  en heb al heel wat veranderingen op hobbygebied voorbij zien komen.
Zelf vind ik alles leuk, maar mijn liefde gaat uit naar stempels en stoffen. 
Helaas is er in de huidige winkel geen ruimte meer voor de (quilt) stoffen en heb ik mij dus voor een groot deel gericht op stempels en alles wat je nodig hebt op het gebied van kaarten maken en scrappen. Iets niet op voorraad of ben je al tijden op zoek naar een bepaald artikel, stuur mij een mailtje en wie weet kan ik het voor je bestellen. Een aantal maanden per jaar geef ik workshops en dat is ontzettend gezellig. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op de site voor het assortiment, werp eens een blik op mijn blog voor alle modellen en werkbeschrijvingen en sinds kort op  facebook voor speciale aanbiedingen en nieuwe artikelen of kom gezellig eens langs als je in de buurt bent. Is de winkel niet open op de dag of tijdstip dat je had willen komen, bel of mail mij gerust en ik doe speciaal voor jou de winkel open.
Hobbygroetjes AnnemiekeIn 2011 begon HobbyResort als webwinkeltje met een paar scrapmaterialen. Inmiddels zijn we flink uit ons jasje gegroeid. Scrap is nog steeds onze belangrijkste categorie, maar ook op het gebied van kaarten maken, stempelen, mixed media, hobby algemeen, etc. zijn wij ons assortiment continu aan het uitbreiden.

Ons assortiment is te bekijken en te bestellen via www.HobbyResort.nl. Bestel je voor meer dan € 30,- dan wordt je bestelling binnen Nederland gratis thuisbezorgd.
Ook zijn wij op diverse hobbybeurzen te vinden, ons enthousiaste designteam verzorgd op de grotere beurzen regelmatig een leuke workshop.
Workshoppen en croppen kan vanaf 2014 ook in onze workshopruimte in Lage Dinkel (op steenworp afstand van Ootmarsum)
Als je ons volgt via social media www.facebook.com/HobbyResort en/of www.pinterest.com/hobbyresortNL dan ben je altijd als eerste op de hoogte over nieuwe artikelen, (win)acties, ontwikkelingen, etc. 
Inspiratie van ons designteam vind je op ons blog: www.hobbyresort-community.comEen mooi aantal sponsors bij elkaar...
Dus kom elke dag even neuzen op ons blog want ook in 2015 is er bijna wel elke dag wat creatief te vinden op ons challengeblog.

Groetjes namens het gehele Cards & Scrap designteam.

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een gave sponsors!!
Heb er al weer zin in!
GerJanne

ANJA 3D zei

Het hele team de beste wensen voor 2015. Leuke sponsers.
Groetjes, Anja