zaterdag 4 oktober 2014

World Card Making Day - Peggy de Schryver

20.00 uur Designer: Peggy de Schryver


Voor de World Card Making Day heb ik een easel kaart gemaakt. Als basis heb ik kraft papier gebruikt.
Omdat ik een grote magnolia fan ben, heb ik natuurlijk een magnolia stempel gebruikt nl. uit de Pink Lemonade 2014 collection # Lemon Tilda. Die heb ik ingekleurd met Copic markers. Deze heb ik dan met een cirkel mal uitgestanst en ook nog een roze achtergroind. Ik heb ook twee doilies gebruikt die ik ook heb uitgestanst. Dan ben ik lagen cardstock en design papier gaan gebruiken. Ik hou ook van lint op kaarten, dus dat mocht zeker niet ontbreken. En natuurlijk ook veel bloemen. Verder heb ik nog twee tekst stempels gebruikt en een bedeltje. De onderste tekst heb ik met de computer geprint op cardstock voor een persoonlijke boodschap op de kaart. Zo dit was mijn kaartje voor deze WCM dag, nog veel plezier met alle mooie kaarten die vandaag gaan langs komen. Groetjes, Peggy 

3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een heel erg leuk en geslaagd kaartje !
grtjs,martina
x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Peggy, wat een lief easelkaartje. Dit afdrukje is zo leuk en je hebt haar mooi ingekleurd.
Lieve groetjes Miranda

Ans zei

Een heel mooi easelkaartje Peggy, lief de magnolia stempel.

Liefs Ans