zaterdag 4 oktober 2014

World Card Making Day - Aletta heij

7.00 uur Designer: Aletta Heij 
En hier is kaart nr. 2... Gebruikte materialen: stempels en stansen van MFT en de takjes is een stans van Memory Box, Versamark en witte embossingpoeder van HeroArts.
Snij de basis van Kraft Cardstock: 10,5 x 28 cm en vouw deze dubbel. Stempel met Kraft inkt op de basis met de achtergrondstempel Linnen van MFT. Snij van wit cardstock een rechthoek van 9,5 x 13 cm en mat deze op zwart cardstock.
Snij van Kraft cardstock een rechthoek van 7 x 13 cm en bestempel deze met Versamark en de Happy Birthday achtergrondstempel van MFT en bewerk deze met witte embossingpoeder van Hero Arts. Stans van zwart cardstock 2 sierrandjes en plak deze achter de rechthoek van Kraft. Plak dit geheel op de witte cardstock. Bewerkt de randjes met een stikrandje op de naaimachine. Snij een stukje wit cardstock van 10 x 3,5 cm en mat deze op zwart cardstock en stempel rechts de tekst. Stans de bloemen uit geel cardstock en bestempel deze met een iets donkerder kleur geel met de Linnenachtergrond van MFT voor een speciaal effect op de bloem. Stans twee zwarte takjes uit de stans van MemoryBox en plak het geheel op de kaart.

1 opmerking:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een vrolijke kaart. Komt denk ik door de contrasterende kleuren en de supermooie bloem. Héél mooi...
Lieve groetjes Miranda