vrijdag 31 oktober 2014

Weet-je-nog workshop 40 Driehoekskaart

We hebben weer een enorm leuke weet-je-nog workshop voor jullie. Marja heeft echt haar best gedaan om jullie uit te leggen hoe ze deze prachtige driehoekskaart heeft gemaakt. Pak je spullen er maar snel bij en ga lekker aan de slag. Succes!!!

Benodigheden:
- Cardstock.
- Design papier
- Lijm/ dubbelzijdig tape/ 3d tape
- Potlood/ liniaal/ snijmesje/ schaar
- afdrukje
- Stukje klittenbandSnij 3 stukken cardstock van 14.5 cm x 14.5 cm en 3 stukken design papier van 14 cm x 14 cm.Ril de 3 stukken cardstock diagonaal, vouw ze daarna op de rillijn.Snij de 3 stukken design papier diagonaal door midden.Plak het design papier op het cardstock.Draai nu de stukken om, plak bij 2 stukken aan de rechter kant dubbelzijdig tape. Zorg dat je enkelt het bovenste gedeelte doet.Plak nu het andere beplakte stuk op het eerste stuk, op de punt. ( zie foto)Plak nu het derde stuk op het andere stuk waar dubbelzijdig tape op zit.Als je de hele kaart nu weer omdraait ziet het er zo uit als op de foto.Neem nu een klein rond stukje klittenband en plak dit op de achterkant in de rechter bovenhoek.Nu vouw je de kaart in de vorm van een driehoek en kijkt waar het stukje klittenband zit, teken even af op de driehoek waar het tegen stukje van het klittenband elkaar moet raken.

Nu kun je de kaart in een driehoek laten staan door het klittenband, maar ook weer invouwen.Je kunt de kaart nu weer open vouwen en naar eigen inzicht versieren.Gebruikte stempel: Precious Moments

Heel veel plezier met het maken van deze driehoeks kaart!!

Designer:  Marja Nijholt. 

1 opmerking:

Cinderella zei

Leuke workshop en deze blijft superleuk om te maken
Een fijn weekend alvast
Cinderella