woensdag 27 augustus 2014

Nieuws van onze sponsor HobbyResort:We gaan weer hard richting de herfst, de weersomstandigheden laten ons dat helaas ook regelmatig voelen. Voor we het weten is het weer kerst en de herfstige zomerdagen zijn natuurlijk uitermate geschikt om alvast te beginnen aan kerstkaarten of het bezoeken van een creatieve beurs!

Op 28, 29 en 30 augustus staan wij weer op de Knotsgekke Kaarten & Scrapdagen in de Brabanthallen in Den Bosch.
We nemen heel veel sjablonen/templates en mixed media materialen mee. Ook voor stempels, diverse hobbygereedschappen, lijmproducten, embellishments (waaronder de nieuwste houtornamentjes trend!) , scrapalbums en Project Life kunt u bij ons terecht.


Nieuw in ons assortiment is de winterse scrappapierlijn WinterWishes van het nieuwe Nederlandse merk Blixy Press. http://www.hobbyresort.nl/Blixy-Press-c-656.html

Zowel online als op de beurs exclusief verkrijgbaar bij HobbyResort!

Dus kom gewoon even gezellig langs bij onze stand met nummer 239 (aan het eind van het rechter buitenpad)!!!

Voor wie niet naar de beurs komt blijft onze webshop www.hobbyresort.nl natuurlijk 24/7 geopend, maar houd er rekening mee dat de verwerking van uw bestelling langer kan duren.


Bezoekadres:

HobbyResort
Hardinger Strasse 10
D-49828 Lage Dinkel                              


WWW.HOBBYRESORT.NL

Let op; sommige navigatie-systemen herkennen ons huisnummer niet, geef een even getal in om bij de juiste straat uit te komen, oneven huisnummers liggen in een ander dorp!
  
Tel. 00495941-2058966

Ons assortiment is te bekijken en te bestellen via www.HobbyResort.nl. Bestel je voor meer dan € 30,- dan wordt je bestelling binnen Nederland gratis thuisbezorgd.

Ook zijn wij op diverse hobbybeurzen te vinden, ons enthousiaste designteam verzorgd op de grotere beurzen regelmatig een leuke workshop.

Als je ons volgt via social media 
dan ben je altijd als eerste op de hoogte over nieuwe artikelen, (win)acties, ontwikkelingen, etc. 

Inspiratie van ons designteam vind je op ons blog: www.hobbyresort-community.com

Geen opmerkingen: