vrijdag 23 mei 2014

Workshop 114 Art Dress Tutorial - the body

Hoi Bloggers!!

Vandaag mag ik jullie weer iets leuks laten zien en dit keer zou ik jullie heel graag de basis van de "Art Dress" willen leren! Het ziet er ingewikkelder uit dan het is. Maar ze zijn zo leuk en mooi om te maken. Je kunt er ook alle kanten mee uit! dus voor een ieder wat wils.....

___________________________________________________
Benodigdheden;


- Barbie oid
- Huishoudfolie
- Boekpapier
- Behanglijm
- Verbandgaasjes


1- Pak de Barbie (of het lijfje wat u heeft) in met het huishoudfolie. Dit doet u zodat u later het corset er gemakkelijk af kunt halen. Doet u dit niet trek je het lijfje straks kapot.2- Beplak het lijfje met het boekpapier. U kunt hier ook oude kranten voor gebruiken.


Plak haar lekker stevig vast en voorzie het lijfje met een aantal lagen zodat het geheel niet te dun is straks.


3 - Als u tevreden bent met de dikte pakken we het geheel nogmaals in met het gaas. Dit zorgt voor de stevigheid en dat de rondingen goed zichtbaar blijven.


4 - Laat het geheel nu goed drogen!! Als hij helemaal droog is kunt u hem voorzichtig losmaken. Knip voorzichtig de achterkant los, met een rechte lijn van boven naar beneden. Of als u de achterkant niet gebruikt, knipt u hem naar keuze maar wel aan de achterkant!
- Voordat u hem gaat beplakken zou ik wel eerst de vorm van het lijfje aanpassen. Daar bedoel ik het décolleté mee en de liezen!Cadeau tasje gekregen van mn vriendin Sylvia

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ben ook super benieuwd of jullie het willen proberen en wat jullie er dan natuurlijk van maken!!!
Voor vragen kunnen jullie altijd een bericht achterlaten! Ikzelf ben helemaal verkocht en post binnenkort ook een deel II voor inspiratie voor de jurken zelf op mn blog!

XOXO Cis-sy

9 opmerkingen:

Julie Gleeson zei

I love it! Thank you!x

Hanny zei

OOO Wat is dit gaaf zeg, ziet er prachtig uit. Ik ga dit opslaan, wil het ook graag een keer proberen en komt op mijn "To do list" haha, die wordt alsmaar langer:)
Nu nog ergens tijd vinden.........
liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Marja Kenter zei

Wat een leuk idee en zo makkelijk (lijkt me)
groetjes Marja

hester zei

Hoi Cis-sy
Wat een leuk idee. Geweldig. Ik ga het zeker een keer proberen. Ook een mooi cadeau tasje gekregen van je vriendin. En vind je voorbeeld mapje ook zo mooi.
Leuk dat je dit met ons deelt.
groetjes Hester

Peggy zei

Wat een super idee !!
Heel erg leuk en duidelijke uitleg.
Vele creatieve groetjes,
Peggy * Mollemieke *

ffenneke zei

Geweldig idee, wat je wel niet met een barbie kunt doen ;-)
Liefs Fenneke

GerJanne zei

Wat ontzettend leuk !!!
Ga ik onthouden!
GerJanne

Lean de Ruiter zei

Leuk idee super gaaf project

Janine Vegter zei

cool