woensdag 21 mei 2014

De nieuwe Cards & Scrap!

Cards & Scrap 14 nu online


http://www.epapers.nl/emags/cs/cs14/index.html

Cards & Scrap 14 nu online! Het nieuwe nummer van Cards & Scrap staat in het teken van de zomer. Maak leuke kaarten of boekjes voor de zomer, met lay-outs vol met kleur. Ook maak je romantische kaarten en een stap-voor-stap mini album.. Dit en nog veel meer in Cards & Scrap 14!

Cards & Scrap 14 valt rond 27 mei bij abonnees op de deurmat en ligt vanaf 6 juni in de winkel. Veel lees plezier! Bekijk hier de online uitgave

3 opmerkingen:

Hanny zei

Ooo ik ga vast voor de brievenbus liggen.....lol. Op een of andere manier kan ik niet online komen maar ik heb gelukkig het blad.

Ria zei

Ik kan ook niet online komen, jammer maar ik had het ook graag online willen zien.

makr zei

Ik wacht ook het blad maar af, was natuurlijk al nieuwsgierig, maar ook ik kan niet online komen.