dinsdag 1 april 2014

Uitdaging 207

Het is weer dinsdag en dus tijd voor de nieuwe uitdaging van Cards & Scrap!! Na de pittige maar wel heel leuke OSW uitdaging van 2 weken geleden, hebben we er weer één voor jullie!

Deze keer willen we graag 2 of 3 scraplings zien en voor degene die nog niet weten wat dat zijn: scraplings zijn kleine smalle kaartjes van ong. 7 cm x 15 cm. Ze zijn gemaakt van de stroken die overblijven nadat je uit A4 een vierkante kaart hebt gesneden.

En de dames van  Team Cards Turkoois hebben weer erg leuke voorbeelden gemaakt. En als je op de naam klikt kom je op blog van de designers:


Designer: Jeanet TiemessenDesigner: Jolanda CuperDesigner: Marcella LieverseDesigner: Nelly Groenenberg


Designer: Tinie HoogvlietDesigner: Sandra Breunis


Designer: Ellen RubergDesigner: Geertje DeelstraNou dat ziet er allemaal weer superleuk uit!! Bedankt allemaal!
Jullie zien dat je voor de versiering van de scrapling niet zo heel veel materiaal nodig hebt en ook niet zoveel tijd. Je hebt er snel een paar gemaakt en dat is dan ook weer mooi meegenomen!


 Doe weer gezellig met ons mee en maak kans op de mooie prijs van onze sponsor Doeading, een tegoedbon van €10,00 te besteden in de webshop!!Webshop: www.doeading.nl

Je kan meedoen tot 14 APRIL 2014 tot 23.55 uur.

Lees nog even onze regels voor deelname door, deze kan je hier vinden!

Succes en we zijn weer benieuwd naar jullie creaties!!

Groetjes Aletta en Tinie
Cards & Scrap Challengeblog8 opmerkingen:

Ela Rubira zei

Leuke uitdaging dames en prachtige voorbeelden weer. Wist niet wat het was scraplings maar zo kom je ook eens van die overgebleven stroken af en het kost niet veel tijd ze te maken!
Groet, Ela

Bea zei

Hallo dames, een leuke uitdaging, bedankt voor de uitleg want had geen idee wat een scrapling was, er staat dat de uitdaging duurt tot 14 maart, maar ik denk dat er 14 april moet staan, is toch geen 1 april grap hihihihi...

groetjes Bea.

Aletta zei

Bedankt Bea, het moet zekers 14 april zijn:)

Marja Kenter zei

Pffft het is me gelukt. Het kostte me wel wat moeite.
De scraplings zijn alledrie van een ander formaat maar allemaal
overschotjes van 1: een langwerpige kaart vierkant gemaakt, 2: van een A4 een kaart genmaakt en 3: ook van een langwerpige kaart een vierkante gemaakt.
groetjes Marja

M@risk@ zei

Wat een leuke uitdaging, ook ik had geen idee wat een scrapling was. Complimenten aan het DT voor de super mooie voorbeelden.

Cards en Box bij Lady M zei

ik heb net mijn kaartjes geplaatst maar op de een of andere manier lukte het niet om de link goed te maken ik heb het nog een keer geprobeerd en hoop dat het nu goed is mischien kunnen jullie de foute weghalen groetjes maartje

Wybrich zei

Super leuke uitdaging!
Prachtige voorbeelden van het team!
Ik heb die van mij zonet geplaatst.

Gr Wybrich

Suzan zei

Ik heb mijn kaartjes er net bijgezet, vond het erg leuk om te maken, vooral omdat ik er nog nooit van gehoord had. Weer iets bijgeleerd..
Groetjes Suzan