zaterdag 26 april 2014

Scrap tip van de week!

Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een leuke scraptip te zoeken waar ik zelf ook wat aan heb. Ik heb wel eens zo'n dag dat ik van alles wil maken, maar even de inspiratie niet heb om te beginnen. Zit je ook in zo'n scrapdip? Of wil je wel eens wat nieuws uitproberen, dan kunnen deze twee filmpjes je misschien weer wat inspiratie geven!

Met de scrapuitdaging van deze maand hebben de designers van  team scrap roze en team scrap turkoois met hun voorbeelden laten zien hoe je op verschillende manieren de ombre techniek op je layout kunt verwerken.
In de filmpjes die ik gevonden heb, kun je zien hoe je met embossing poeder  en met glitter ook een mooie ombre achtergrond kunt maken op je layout! Ik ga het zeker uitproberen!!!


 
Veel plezier met deze scrap tip!
Groetjes, Minke.
Geen opmerkingen: