woensdag 16 april 2014

Nieuws van onze sponsor Marianne Design


Don & Daisy vieren mee!

Tijdens ons feestjaar komen Don & Daisy natuurlijk ook gezellig langs en vieren het jubileumfeest mee. Dit vrolijke duo kon natuurlijk niet ontbreken! Er zijn weer vier leuke nieuwe stempels. En om de plaatjes mooi aan te kleden is er een nieuwe achtergrond set, nu kun je Don & Daisy in de woonkamer plaatsen (DDS3343). Voor wie liever niet zelf zijn afbeeldingen inkleurt of hier even geen tijd voor heeft zijn er ook weer twee knipvellen met cardtoppers. 


Om Don & Daisy eens goed in het zonnetje te zetten is er nu ook een heus Don & Daisy Pretty Papers Bloc (PK9107). In het bloc zit bovendien nog een cadeautje; achterin zit een vel met vier unieke afbeeldingen die je zelf in kan kleuren.

Bovendien is nu de Don & Daisy special uit in the Collection serie. Deze extra dikke the Collection zit boordevol kaarten gemaakt door het team achter het Don & Daisy blog. 
Er zijn niet alleen leuke voorbeelden gemaakt met de nieuwe stempels, maar er komen ook heel veel kaarten met andere stempels van Don & Daisy langs.

Om het Don & Daisy feest helemaal compleet te maken wordt er een mooie candy weggegeven op het Don & Daisy blog.  Je kunt nog meedoen tot  zaterdag 5 april. Wees er dus snel bij! Op het blog kun je ook alle nieuwe producten nog eens rustig bewonderen. Wist je trouwens dat er op het blog ook Don & Daisy challenges georganiseerd worden? Doe gezellig mee!

Online Folding Dies workshop
Deze maand introduceren we ook de nieuwe folding dies. Dit zijn vier mallen in de Craftables serie waarmee je de vouwen van je kaart kunt versieren. Met potlood teken je eerst een lijn waar je de vouw van je kaart wilt maken. Leg vervolgens de folding die op deze lijn en draai hem door je machine. Ril en vouw de getekende lijn aan weerszijde van het uitgestanste deel en je hebt een prachtige sierrand op je vouw. Voor een volledige uitleg, inclusief stappenfoto’s, heeft Wybrich voor ons een workshop gemaakt aan de hand van deze vrolijke voorjaarskaart. Deze vind je op dewebsite.

Aan de slag voor de Pasen
Deze maand is het weer Pasen. Met de nieuwe Collectables Kip (COL1351) maak je de leukste kippenfamilie voor op je kaarten of viltprojecten. Zo kun je ook deze vrolijke paaskaart ermee maken. Maar waar komt toch die paashaas vandaan? Op de website zit hij ook verstopt. Op deze kaart kun je de paashaas ook vervangen door de kip van COL1351.

Dit heb je nodig
Collectables: COL1315 (Eline’s tab with text Uk), COL1316 (Flower), COL1351 (Mother Hen), COL1354 (Some bunny loves you), COL1357 (Family Owl)
Craftables: CR1207 (madelievenmand), CR11248 (Circle and Flower Leaf)
Inkt: Distress Ink Mowed Lawn, Picked Raspberry, Vintage Photo, Walnut Stain, Stazon Timberbrown
Lijm: dubbelzijdig tape, foamtape, Tacky Glue
Pretty Paper Bloc: PK9105 (Belle Fleur)
Papicolor Cardstock: Original Anjerwit (03), Hagelwit (30), Recycled Kraft bruin (323)
 
Papicolor Karton A4: Parchment Roze (93)
Cocktailprikker
Gelly Roll pen, Plakparels, Silke Lace Sweet Pink (JU0921)

En nu aan de slag
Snijd voor een dubbele kaart uit Cardstock Anjerwit een strook van 13 x 26 cm. en vouw dubbel.
Snijd 10 x 10 cm. uit roze, inkt de randen met Picked Raspberry.
Snijd 9,5 x 9,5 cm. uit dessinpapier, inkt de randen met Vintage Photo.
Stans het konijn uit Kraft, hagelwit en dessinpapier en plak op volgens voorbeeld.
Stans het mandje, inkt met Vintage Photo, rijg het zijdelint door de bovenrand.
Stans en inkt de eieren en geef ze een plekje in de mand.
Stempel de tekst op een strookje roze, plak samen met een zijdelint strik in de linkerbovenhoek.
Stans de bloemen, knip ze in en bol de blaadjes om een cocktailprikker. Plak met de blaadjes op de kaart.
Maak het af met het hartje en de plakparels

We wensen iedereen een fijne Pasen en verwelkomen je graag op het Don & Daisy blog!


Creatieve groeten!

  
https://twitter.com/mariannedesign
https://www.facebook.com/mariannedesignbv
https://www.facebook.com/groups/314278378711846/

Geen opmerkingen: