woensdag 9 april 2014

Nieuws van onze sponsor HobbyResort:Door de verhuizing/verbouwing en alle beursdeelnames heeft onze webshop nogal op z’n kop gestaan. De voorraad is nu weer op peil gebracht en langzaam aan komen er ook weer veel nieuwe artikelen binnen; onder andere Mini Distress Inks & Tools, nieuwe kleuren Dylusions, Maya Gold, CraftEmotions Stempels, Dear Lizzy DayDreamer, Prima Marketing Cartographer en Free Spirit, Hazel & Ruby Stencils en heel veel Becky Higgins’ Project Life!


Onze webshop is altijd open, maar u kunt ons nu ook bezoeken om alle producten in het echt te bekijken! U vindt ons in Lage Dinkel (Duitsland), op steenworp afstand van het toeristische Ootmarsum (NL). 


Elke vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur, buiten deze tijden bent u op afspraak van harte welkom. We hebben ruime gratis parkeerplaatsen voor de deur.


Bent u nog steeds op zoek en kunt u dat ene artikel maar niet vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, met onze wereldwijde connecties hebben we al veel voor onze klanten kunnen vinden, wellicht ook voor u!


Graag tot ziens!


Bezoekadres:


HobbyResort
Hardinger Strasse 10
D-49828 Lage Dinkel                                 

Tel. 00495941-2058966


E-mail: info@hobbyresort.nl
Webshop: www.HobbyResort.nl 
Blog: www.HobbyResort-Community.com 
Facebook: www.facebook.com/HobbyResort

U kunt ons elke vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 bezoeken. 

Andere dagen/tijden op afspraak.


Geen opmerkingen: