dinsdag 11 maart 2014

Scrapuitdaging 8

Wat hebben we leuke budget uitwerkingen binnen gekregen met scrapuitdaging 7. Dat wordt nog wel even moeilijk om al die budget materialen te bekijken voordat we een winnaar bekend kunnen maken! Donderdag a.s. laten we weten wie de mooiste budget creatie heeft gemaakt! Wil je weten of je in de top 3 zit, kom dan donderdag even kijken!

Nu is het weer tijd voor een nieuwe scrapuitdaging!!!
Ik ben benieuwd wat jullie van deze vinden.
De designers van team turkoois hebben heel erg hun best gedaan om prachtige "wandecoraties" te scrappen, want dat is de scrapuitdaging van deze maand!


"Scrap een wanddecoratie"


Designer: Yvonne van Bruggen 


Designer: Mariska Hofmann


Designer: Minke Brattinga


                                                                Designer: Anja Curvers 


Ik denk dat je uit deze mooie voorbeelden wel genoeg inspiratie kunt halen om mee te doen aan deze super leuke scrapuitdaging!!!

Deze scrap-uitdaging is Hobby Resort weer onze sponsor.De prijs van HobbyResort is een A5 sjabloon van CraftEmotions, papieren bloemen, een canvasje, sistress inkt en glitterlijm!


Meedoen kan tot 7 april  23.55 uur. 
Lees nog even goed de regels voor deelname door.

Succes, we zijn heel benieuwd naar jullie uitwerkingen van een wanddecoratie en vertel het voort zodat nog meer scrappers mee doen met deze uitdaging!!


Groetjes Aletta, Tinie en Minke
Cards & Scrap Challengeblog

4 opmerkingen:

Patricia van Engelen zei

Wat een leuke challenge weer en superleuke voorbeelden! Er zullen vast weer snel ideeen opborrelen...

Roelien zei

Wat een leuke uitdaging!! Wil al heel lang iets maken voor aan de muur... dus wie weet... ik ga er eens even over brainstormen :-)

kimmeek zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Roelien zei

Hmmmm link geplaatst, maar de foto verschijnt niet op de site. Is dat normaal? Ik heb altijd ruzie met linkjes plaatsen geloof ik....