woensdag 1 januari 2014

Happy 2014 !!!
Hallo iedereen !!!!

Wij willen bij deze iedereen bedanken voor de prachtigste inzendingen in 2013!
Zoveel creativiteit hebben we voorbij zien komen en we genieten daar elke keer weer van.
Onze sponsors hebben het mogelijk gemaakt om 2013 tot een geweldig creatief jaar te maken en daarom willen wij onze sponsors van 2013 hartelijk bedanken voor hun sponsoring:
http://www.crealies.nl
Voor 2014 hebben de volgende sponsors toegezegd om onze uitdagingen te gaan sponsoren en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. 

SPONSORS 2014 :'Dan als laatste nog wat ander nieuws....

We gaan per 7-1-2014 werken met een aparte kaarten uitdaging en een aparte scrapuitdaging!

De kaartenuitdagingen zullen 2-wekelijk worden zodat iedereen meer tijd heeft om aan onze uitdaging mee te gaan doen want voor je t weet is de week alweer voorbij. 

De scrapuitdaging zullen 4-wekelijks zijn met na 2 weken een reminder-bericht met andere scrap-voorbeelden. De scrapuitdagingen zullen elke keer weer anders zijn maar wel elke keer een echte scrapuitdaging. Vertel t voort... vertel t voort.... Ook zal er in de week van de scrapuitdaging een speciale tip voor scrappers geplaatst worden.

Ben je een echte kaartenmaakster of een maak je graag een scraplayout, voor elk is er een passende uitdaging.


Nog even belangrijk is dat je met een kaart niet mee kan doen aan de scrapuitdaging en met een layout niet meer met de kaartenuitdaging. Je doet mee met een kaart aan de kaartenuitdaging en met een layout aan de scrapuitdaging.


Wil je niks missen omtrent onze uitdagingen, workshops, gratis tekstdigi of tip van de week wordt dan volger van ons blog of like ons op facebook!


Dan wensen wij iedereen een jaar toe vol creativiteit met veel gezelligheid.

Een creatieve groet van het gehele designteam van Cards & Scrap!

2 opmerkingen:

Maaike Huisman zei

Ook voor jullie de beste wensen voor 2014. Het lijkt me fijn om wat meer tijd te hebben voor de challenges, dus wat mij betreft een goed idee.

Groetjes, Maaike

GerJanne zei

Een heel goed jaar gewenst! En wat fijn dat de uitdagingen per 2 weken zijn. Een week redde ik vaak niet en ik vind de uitdagingen altijd erg leuk, Dus voor mij helemaal top!
Groetjes en een succesvol jaar gewenst!
GerJanne