dinsdag 3 december 2013

Uitdaging 196

"funny christmas" dat is de nieuwe uitdaging van deze week.


Na een uitdaging over winter waarin we weer de prachtigste winterse creaties voorbij hebben zien komen stappen we deze week over op GRAPPIGE KERST.

Maak een vrolijke en vooral grappige kerstcreatie, laat ons eens lekker lachen...

Maar.... vergeet dan niet de onderstaande schets in of op je creatie te verwerken.
Alles is mogelijk zolang we de schets maar goed kunnen terugvinden in je werk.
Maar voordat we doorgaan naar de prachtige creaties van team roze hebben we eerst nog een ander leuk nieuwtje. Ciske komt ons designteam versterken en ze zal zichzelf even aan jullie voorstellen.


Designer: Ciske Vuurpijl - Heels Christmas
Hallo, Ik ben Ciske of Cis-sy zoals iedereen me eigenlijk noemt, 29 en woon in Vlaardingen. Ik werk fulltime in de horeca waar ik het uitstekend naar m’n zin heb.  Al mijn hele leven ben ik aan het freubelen en knutselen en ik vind het dan ook heerlijk om uren lekker bezig te zijn!  Sinds ik de hobbybeurzen en de bijbehorende winkels ontdekt heb is m’n “kleine hobby”  dan ook overal terug te vinden in mn huis en dat van vrienden en familie. Ik krijg er zo’n voldoening van als andere het ook mooi of leuk vinden! Ik ben dan ook erg trots dat ik jullie mag helpen en deel uit mag maken van dit Design Team! Ik hoop dat ik jullie en de volgers elke keer weer kan inspireren en ga daar zeker m’n uiterste best voor doen!  Groetjes XOXO Cis-syDe allereerste bijdrage van Ciske is prachtig. Ciske welkom in ons designteam. Ook de andere dames dames van team Roze zijn heerlijk aan de freubel geweest met deze uitdaging.  Kijk snel verder om inspiratie op te doen en vooral natuurlijk om gezellig met ons mee te doen deze week.
Designer: Jenneke Knol  Designer: Nicole Parmentier
Designer: Thamar van der Hoef - Merry christmas to ewe

Designer: Bernadet Weijs -  Cheers


Alles is weer mogelijk met deze uitdaging, een kaart, een layout of zelfs iets anders zoals Bernadet laat zien.

Deze week dubbel kans op een prijs want we hebben maar liefst 2 sponsors deze week.

De eerste winnaar wordt gekozen door onze designers en gaat er vandoor met de volgende prijs:


De tweede winnaar kiezen d.m.v. onze random reader en wint één mooie rubberen tekststempel van HappyStamp.

Alle reden om gezellig met ons mee te doen deze week.


Lees nog wel even onze voorwaarde, deze kan je vinden hier.

Je kan je creatie linken tot maandagavond 9 december tot 23.55 uur.


Suc6 maak er wat moois van.

Groetjes Aletta & Tinie

5 opmerkingen:

Bernadet zei

Wat een leuke uitdaging weer. En wat een mooie voorbeelden zijn er weer gemaakt. Leuk om te zien wat je eigenlijk allemaal kan gebruiken.
groetjes, Bernadet

Jeannette zei

hele leuke uitdaging, ik probeer nu toch weer eens mee te doen, het lijkt wel of mijn handen steeds verkeerd staan pfff. En Ciske oftewel Cis-sie heel veel succes als DT-er, ik ga zo even op je blog neuzen hoor, ik ben erg benieuwd naar jouw creatie's. En wat een prachtige voorbeelden zijn er weer aangeleverd dames, echt top!, groetjes Jeannette

Sylvia zei

Leuke uitdaging, ik heb net mijn bijdrage geplaatst. Prachtige voorbeelden zijn er weer gemaakt.
En welkom Ciske.

Groetjes Sylvia

carla zei

Vraagje:

Mag je meer dan 1 inzending plaatsen?
'k Vind deze zo leuk om te doen.
Ik maak alvast nog ééntje en hoor wel of het mag of niet.
Groetjes,
Carla

Colien zei

Leuke sketch! Heb er meteen maar 6 kaartjes mee gemaakt :)
grtz.Colien