dinsdag 24 september 2013

Uitdaging 186

Hallo Allemaal,

Wat inspirerend om te zien op hoeveel manieren je Bakers Twine kan gebruiken op een creatie. De inzendingen hebben we dan ook met plezier bekeken, bedankt allemaal voor het meedoen. En wil je weten wie deze uitdaging heb gewonnen, kom dan donderdag nog even terug.

Dan gaan we nu over naar onze nieuwe uitdaging van deze week :

KANTOOR-ARTIKELEN

Gebruik kantoorartikelen op je creaties, denk dan aan nietjes, paperclips, papier enz.enz.  Bedenk t maar.. op kantoor is van alles te vinden wat je kan verwerken in en op je creatie.

Leuk als je bij je creatie er bij vermeld welke kantoorartikelen jij heb verwerkt in en op je creatie.

Voordat we overgaan naar de voorbeelden nog even het volgende. Helaas heeft Corinne besloten om te stoppen met haar dt-werk voor ons challengeblog. Bij deze willen wij Corinne bedanken voor haar prachtige workshops en creaties welke zij heeft gemaakt voor ons blog. Corinne ook bedankt voor je tijd en inzet en we wensen je t allerbeste toe.

Gelukkig hebben we al heel snel een vervangster gevonden voor Corinne en dat is geworden Minke!  Minke hartelijk welkom in ons design-team. Harstikke leuk dat je zo enthousiast JA zei om designer te worden voor ons challengeblog. We kunnen nu al van een prachtige kaart van jou genieten en kijken dan ook zeker uit naar de workshops die je voor ons blog gaat verzorgen.

Minke stelt zich zelf nog even verder aan jullie voor:

 


Mijn naam is Minke Brattinga. Ik ben getrouwd met Sjoerd en we wonen samen met onze 2 kinderen. Robin (1997) en Lianne (2001) in Middenmeer (kop van Noord Holland). In mijn dagelijks leven ben ik als leidster werkzaam op een peuterspeelzaal. In 2005 heeft mijn collega mij besmet met het scrapvirus. Sindsdien besteed ik bijna al mijn vrije tijd aan scrappen. Ik vind het ook leuk mijn hobby aan anderen te presenteren. Ik probeer regelmatig in mijn woonomgeving workshops te organiseren en ik heb in 2009 een hobbyclub voor kinderen opgericht. De hobbyclub staat op dit moment een beetje op een laag pitje, maar daar hoop ik de komende tijd weer meer kinderen voor te krijgen. Mijn motto is ook "kinderen zijn de scrappers van de toekomst"! Tegenwoordig komen kinderen niet veel meer in aanraking met creatieve activiteiten. We leven nu eenmaal in een digitaal tijdperk, wat veel uitdagender is voor de jongere generatie. Ik probeer dit met mijn hobbyclub een beetje te doorbreken. Het zou erg jammer zijn als er in de toekomst geen foto's meer in albums worden verwerkt en dat er alleen nog maar digitaal kaartjes worden verstuurd. Daarom was ik erg blij met de uitnodiging van Tinie en Aletta om het designteam te komen versterken. Ik hoop heel veel mensen en ook de jongere generatie te kunnen inspireren met mijn creatieve uitspattingen! Neem gerust een kijkje op mijn creatieve blog en like mijn crea's & scraps facebookpagina!  Een creatieve groet, Minke.


Dan kunnen jullie nu gaan genieten van de prachtige en inspirerende voorbeelden van team Roze. Neem even rustig de tijd... want het zijn er weer genoeg...


Designer: Minke Brattinga
Kantoorartikelen: nietjes en paperclips


Designer: Peggy de Schryver
Paperclips, nietjes, papierklemmetje, notitieblaadje en pennetjes

Designer: Aletta Heij 
Kantoorartikelen: nietjes, paperclips en kaartenbakkaart met lijntjes


Designer: Anneke Kiewiet
Kantoorartikelen: nietjes, paperclips, labeltjes, papierklemmetje.Designer: Bernadet Weijs
Kantoorartikelen; paperclips, nietjesDesigner: Marijke de Mol
Type-ex, nietjes en notitieblokjeDesigner: Mieke Wierenga
Kantoorartikelen: Nietjes en twee velletjes uit een notitie boekje
Designer: Anja Bruynen
grote paperclip en nietjesDE LAYOUTS:

Designer: Ans van Ooijen 


Designer: Nicole Parmentier
Kantoorartikelen: nietjes, paperclips, labelwriter, 
indexkaarten en datumstempel.


Designer: Els Westerveld 
paperclips en nietjes in de tickets en kantjesDesigner: Jenneke Knol 
Paperclips, nietjes, Dymo tang, elastiekje, Typex
Nou, aan de inspiratie en voorbeelden kan het niet liggen, want een genot om te kijken wat iedereen van team Roze voor 'n moois heeft gemaakt voor deze uitdaging.

Deze week is MARIANNE DESIGN onze sponsor en zij stellen deze prachtige prijs beschikbaar voor deze uitdaging :

Maak er wat moois van, een scraplayout of een kaart, alles is weer mogelijk met deze uitdagingtot maandag 30 september 23.55 uur kan je je creatie linken onderaan in dit bericht.

Lees wel eerst even de regels voor deelname door want één van onze nieuwe regels voor deelname is dat je een creaties speciaal maakt voor onze uitdaging en niet meer dan met 3 andere challenge mee mag laten doen.

En dan als laatste willen wij nog even de aandacht voor het volgende:

Ben je een scrapper? Dan kan je tot 27 september 2013 ook nog meedoen met onze scrapuitdaging!

En niet te vergeten.... onze SUPERUITDAGING is weer gestart, klik maar eens HIER om alles te lezen over de nieuwe superuitdaging en doe natuurlijk gezellig met ons mee!!

Verder zijn we ook nog actief op Facebook en Pinterest!

Doe gezellig met ons mee!

Groetjes Aletta en Tinie
Cards & Scrap Challengeblog5 opmerkingen:

Hanny zei

Welkom Minke en wat een fantastische voorbeelden zijn er weer te zien hier.
fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Linn Post zei

Leuk zeg een nieuwe Dt-er en Minke die ken ik wel, zij woont niet al te ver bij ons vandaan:)
Ik wens je veel succes hier meid!

Heerlijke uitdaging ik vind het altijd leuk om kantoor artikelen te gebruiken en voor deze kaart maakte ik zelfs gebruik van een kantoor artikel voor mijn gestempelde stippen:)

xox
linn

kbrandy4 zei

Beautiful DT creations! x

Joke B zei

Leuke uitdaging waar ik graag weer aan mee doe. En al die creaties ...zo inspirerend! groetjes

Ans Gilbert zei

Wat een leuke challenge,ik doe graag een keertje mee, groetjes Ans