dinsdag 3 september 2013

Uitdaging 183

Hallo allemaal, hier zijn we weer met een nieuwe uitdaging en heel veel nieuws!!
Eerst maar de uitdaging, dat is een schets omdat het de 1e dinsdag van de nieuwe maand is.

En de optie die we hebben bedacht:  

Ja zuster nee zuster

En dan kunnen jullie denken aan een beterschapskaart met een verpleegster o.i.d. Kijk zo maar naar de voorbeelden van team Turkoois.

***

En dan nu de  nieuwtjes, helaas hebben 2 designers besloten om te stoppen i.v.m. een studie. Ula en Claudia, we willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet en zullen de leuke kaartjes van jullie gaan missen!!

Gelukkig hebben we 2 nieuwe designers gevonden en die willen we hartelijk welkom heten en hopen dat ze een leuke tijd hebben hier!!
Ze stellen zich aan jullie voor:Hallo 
Ik ben Marcella Lieverse van het bouwjaar 68 al 23 jaar getouwd en we hebben samen een zoon van 17 en een dochter van 13 
Woon in het gezellige plaatsje Lisse 
Vroeger met mijn man samen hebben we tien jaar een hobbywinkel gehad poppen ,beren en hobbymaterialen.Ook stonden we ieder weekend op poppenbeurzen door het hele land .
Ben al jaren creatief bezig met van alles en nog wat .
We hebben nu al weer tien jaar een speelgoed winkel waar ik dus iedere dag in te vinden ben .
en zodra ik even tijd heb (meest s,avonds ) duik ik mijn hobby hok in en ga aan de kaartjes .
Super leuk om hier in het DT team te zitten .
Groetjes Marcella
Hoi, ik ben Sandra, moeder van Danique (24) en Robin (23) en getrouwd met Hans. We wonen met drie katten en drie kippen in Noord-Holland.Ik maak sinds 13 jaar kaarten en ben begonnen met het maken van 3D kaarten in allerlei technieken maar sinds een jaar of zeven ben ik verslaafd aan het maken van scrapkaarten maar ook scrapprojectjes vind ik geweldig om te doen, vooral kleine kadootjes. Natuurlijk heb ik nog meer hobby's zoals  Paintshop Photo (fotobewerking), Computer, Lezen, Dansen, Tuinieren, Haken en Muziek. Eigenlijk vind ik alles altijd leuk maar helaas....er zit maar 24 uur in een dag ;) Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit DT team en ik hoop dat mijn kaartjes jullie zullen inspireren.
Groetjes, Sandra

***

Laten we maar snel gaan kijken naar de leuke voorbeelden van team Turkoois.

De kaarten:DE LAYOUTS:


OF IETS ANDERS DAN EEN KAART OF LO:Deze week hebben we 2 sponsors en 2 prijzen.

HappyStamp stelt één van de prachtige rubberen Nederlandse tekst-stempel beschikbaar voor de winnaar gekozen via Random Reader.http://happystampm.blogspot.nl/
http://www.happystamp.nl/De winnaar gekozen door de designers mag 7 digi's uitzoeken bij Bugaboo!


http://www.bugaboostamps.com/

Hebben jullie zin om mee te doen? Maak dan een leuke kaart, layout of creatie en link 'm hieronder voor maandagavond 9 september 23.55 uur . Lees even de spelregels door en zorg dat we de schets duidelijk terug zien in je werkstuk. 

Groetjes Tinie en Aletta
Cards & Scrap Challengeblog

En ga ook nog even kijken bij de 2e scrapuitdaging, Facebook en Pinsterest.

1 opmerking:

Share Clear Best Cardsahring Cccam Server zei

Terrific quality publish. I adore simply how much inforamtion one can have from your world wide web. And with regards to producing money and running a blog, you have some good content on right here. Cool Tattoos Information
I always was concerned in this subject and stock still am regards for putting up.
Cardsharing Server | Best cardsharing | SEO STAR SOFTWARE HOUSE | Cccam Server