donderdag 15 augustus 2013

Winnaar uitdaging 179

We hebben weer heel veel leuke cupcake kaarten voorbij zien komen! Ze zagen er ook lekker uit:)) Het was weer moeilijk om een top 3 te kiezen.......

Maar het is gelukt!! Hier zijn de kaarten van de top 3:Wat een prachtige kaarten! Maar er kan er maar een de winnaar zijn van deze prijs:

De 7 digi's van Bugaboo


En de winnaar is .............................

Mariëtte

Hartelijk gefeliciteerd!! Je mag Tinie een mailtje sturen en onderstaande winnaarsbutton op je blog plaatsen!


En ook Dora en Colien feliciteren we met de top 3 notering en onderstaande top 3 button mag je meenemen en op jullie blog plaatsen.


En dan hebben we nog een prijs!!Onze sponsor HappyStamp heeft een prachtige rubberen Nederlandse tekst-stempel beschikbaar gesteld en die gaat naar de winnaar gekozen via Random Reader......Gefeliciteerd!! Je mag Tinie een mailtje sturen met je adres gegevens.

Zo dat was het weer voor vandaag! Morgen zijn we er weer met een leuke workshop van Miranda!
Groetjes Tinie

7 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Gefeliciteerd dames met de mooie top 3! Mariëtte ik vnd je kaartje heel mooi gefeliciteerd dat je winnaar bent geworden. Groetjes Ingrid

Margaret zei

Gefeliciteerd met het behalen van de top 3, echt prachtige kaarten! En Mariette van harte met het winnen van de challenge!
Groetjes,Margaret

Jeannette zei

Van harte gefeliciteerd dames met jullie mooie winnende kaarten. En Ingrid gefeliciteerd met je stempel, groetjes Jeannette

Je@net zei

Gefeliciteerd, top 3 dames!

Sylvia zei

Gefeliciteerd!!!! Allemaal met jullie prijs/top drie notering.

Groetjes Sylvia

Dora zei

gefeliciteerd Mariette en Ingrid met de prijzen! veel plezier ermee.
overige dames in de top 3 gefeliciteerd! en zo geweldig dat mijn kaart ook in de top 3 staat, het is een hele eer! dank jullie wel. de button komt zeker op mijn blog!
succes! groetjes Dora

Wies zei

Gefeliciteerd met jullie top 3 plaats en prijs. Groetjes, Wies