vrijdag 23 augustus 2013

Weet-je-nog workshop 9: mini workshopje 3d-en

Deze weet-je-nog workshop is gemaakt door Renata en het is een mini workshopje.

Omdat 3D-en met stempels toch iets anders is dan met voorgedrukte plaatjes, laat ik hieronder zien hoe mijn kaartje is opgebouwd. Om niet alle verhoogde onderdelen meerdere keren te hoeven kleuren maak je die zwart, ik had alleen een zwarte glitterstift maar ook dat werkt ;)

Ik denk dat de foto's verder voor zich spreken om te zien hoe de kaart is opgebouwd... Succes en veel plezier!


Warme groet,
Renata van Miltenburg 

3 opmerkingen:

Sylvia zei

Super leuk deze workshop. Ik sta er elke keer weer verstelt van wat er allemaal mogelijk is met een stempel.

Groetjes Sylvia

Natalie zei

Wat een geweldig idee!!

Jeannette zei

echt supergaaf gedaan, bedankt voor de tip, groetjes Jeannette