vrijdag 19 juli 2013

Workshop 92 Muizenval maar dan anders

Het is vakantie periode en dat is voor mij toch een periode dat ik zeker met papier een stuk minder creatief ben. Maar ja zo en nu en dan moet je wel een cadeautje voor iemand maken. Laatst was ik bij de action en zag ik mega muizenvallen en het leek mij leuk om daar een keer een projectje mee te maken. Een muizenval wil je liever niet in huis maar toch je kunt er veel meer mee dan waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn. Dit is mijn resultaat.


In dit geval heb ik er een cadeaubon onder gedaan. Maar 3 op een rij in een lijstje is ook leuk als memobord. Of met de kerst als aftel kalender naar de kerst dagen.

Ik ben begonnen met het wit verven van de muizen val en ik heb haken en ander ijzeren toevoegingen behalve de klem met een tang verwijderd.


Daarna heb ik een bladzijde uit een boek gescheurd en deze op de val geplakt. Met name op het onderste gedeelte is lastig te plakken doordat je de klem om hoog moet houden. In mijn geval stond er vrij veel kracht op. Dus pas op voor je vingers. Ik heb vervolgens de hele muizeval bewerkt met distress inkt.


Ik heb bij mijn bureau een bakje hangen waar in ik allerlei rommel verzamel (dump) dat eigenlijk geen plek heeft ik heb dat bakje omgekeerd en met deze schatten heb ik de muizenval bewerkt, Een van de dingen die in het bakje zaten was een oud label van een broek van mijn zoontje. Sommige merken kleding bv vingino hebben prachtige labels. Bewaar deze deze vormen een mooie basis als je iets wil gaan opvullen of pimpen.


De wat groter dingen zoals bijvoorbeeld het schaartje heb ik vast geplakt met een lijmpistool dit houd beter dan regulier lijm plus vult onevenheden makkelijker op. het is gewoon een kwestie van vullen en steeds wat dingen bij doen. met als uiteindelijke resultaat.


Ik hoop dat jullie deze workshop leuk vonden.
Fijne dag nog!

gr Corinne

16 opmerkingen:

rian zei

wat leuk, met die muizenval.
groetjes rian

Silvia zei

Zo'n muizenval wil je inderdaad wel in huis hebben. Wat heb je dat leuk gedaan.

gr. Silvia

Margreet zei

Wat een super leuke muizenval.
Groetjes Margreet

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat mooi zeg.
Groetjes Miranda

Hanny zei

Haha, hoe kom je toch op het idee? Wat een superleuke creatie heb je er van gemaakt, apart en zeer mooi.
Alvast een fijn weekend, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Crea S zei

Wow wat een super idee! Wie had dat gedacht dat een muizenval nog eens voor zoiets leuks kon dienen! Echt prachtig is het!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Pouwla zei

Wat ben jij creatief zeg! Ik vind 'm prachtig!
Groetjes Pouwla.

marenmat zei

Wat een superleuk idee! Heel gaaf!

Groetjes Marlies

Sylvia zei

Wat een super leuk idee. Mooi gemaakt bedankt voor de inspiratie.
Waar haal je zo'n houten standaard?
Als ik vragen mag?

Groetjes Sylvia

Grietje Jansen zei

Wauw zeg, je moet maar op het idee komen.
Heel mooi gemaakt.

Grietje

lenywim35 zei

werkelijk super gedaan die muizenval.
Wij hebben ze helaas iedere winter op zolder nodig. Niet leuk, maar ja.
De stoelkussens waren allemaal aangevreten. Lekker spul voor hun nest denk ik.
Maar dit is een fantastisch geheel geworden.
gr leny w

hester zei

Wat een super leuk idee.
Echt heel erg mooi gedaan.
Zo'n cadeautje is leuk om te geven.
Gr Hester

hester zei

Wat een super leuk idee.
Echt heel erg mooi gedaan.
Zo'n cadeautje is leuk om te geven.
Gr Hester

Floor zei

Creatief met muizenvallen ;-) Wat super gaaf uitgewerkt.
Groeten Floor

jannekevanveen zei

helemaal geweldig!!gave uitwerking en nog super mooi ook gr janneke

tanja zei

Super Gaaf is zit hihi xxtanja