dinsdag 9 juli 2013

Uitdaging 175

Hallo Allemaal,

Deze week hebben we toch een leuke uitdaging voor jullie....

Borduur iets op je kaart of op je layoutVol trots willen wij eerst onze nieuwe sponsor aan jullie voorstellen:


www.facebook.com/BAMBAcreatief


BAMBA is een hobby(web)winkel met een groot assortiment stempels, papier, lint, stansen en alles wat je nodig hebt voor kaarten maken en scrappen. Het is zeker niet de grootste winkel, misschien wel de kleinste maar één ding is zeker, het is er wel gezellig. Mijn naam is Annemieke en ik run BAMBA al behoorlijk wat jaartjes  en heb al heel wat veranderingen op hobbygebied voorbij zien komen. Zelf vind ik alles leuk, maar mijn liefde gaat uit naar stempels en stoffen. Helaas is er in de huidige winkel geen ruimte meer voor de (quilt) stoffen en heb ik mij dus voor een groot deel gericht op stempels en alles wat je nodig hebt op het gebied van kaarten maken en scrappen. Iets niet op voorraad of ben je al tijden op zoek naar een bepaald artikel, stuur mij een mailtje en wie weet kan ik het voor je bestellen. Een aantal maanden per jaar geef ik workshops en dat is ontzettend gezellig. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op de site voor het assortiment, werp eens een blik op mijn blog voor alle modellen en werkbeschrijvingen en sinds kort op  facebook voor speciale aanbiedingen en nieuwe artikelen of kom gezellig eens langs als je in de buurt bent. Is de winkel niet open op de dag of tijdstip dat je had willen komen, bel of mail mij gerust en ik doe speciaal voor jou de winkel open.
Hobbygroetjes Annemieke

BAMBA stelt deze geweldige en toepasselijk prijs beschikbaar voor de winnaar van deze "borduur" uitdaging.

De prijs :Team Turkoois heeft echt geweldige mooie en inspirerende voorbeelden voor jullie gemaakt, kijk maar eens snel hieronder:

Tip: dubbelklik op de foto, dan kan je al het mooie borduurwerk van de designers nog beter bekijken...


Designer: Ellen Ruberg


Designer: Jeanet Tiemessen


Designer: Jolanda Cuper


Designer: Tinie Hoogvliet


Designer: Ula Molenaar


Designer: Anja Curvers 


Designer: Diana Besemer


Designer: Yvonne van Bruggen 


Designer: Janneke van Veen 


En heb ik iets teveel gezegd... dacht t niet toch? Wat een prachtige voorbeelden gemaakt door onze designers van Team Turkoois. 

Een layout of een kaart of zelf een mooie 3d-project, deze uitdaging kan voor alle3 uitstekend!!

Borduren kan je ook lekker doen in t zonnetje buiten en daarom willen we graag heel veel inzendingen zien deze week.

Doen jullie gezellig met ons deze week?

Suc6, maak er wat moois van.

Je kan je creatie tot maandagavond 15 juli linken tot 23.59 uur.

Groetjes Aletta & Tinie
Cards & Scrap challengeblog6 opmerkingen:

Sylvia zei

Leuke uitdaging en mooie prijs.
En de voorbeeld kaarten zijn weer prachtig.

Groetjes Sylvia

Saskia Pullen zei

Leuke uitdaging en leuke kaartjes van de DT team.

IK ga dit keer geen kaart maken maar een TAS. Kijken hoe dit uit gaat pakken ;)

Groet

Saskia

PS. Bedankt voor de mooie prijs! Van de afgelopen challenge!

Jeannette zei

Aan de voorbeelden zal het niet liggen, erg mooi weer allemaal, nu nog kijken of ik er tijd voor vind, groetjes Jeannette

Ursula Alice Stegmann zei

Wieder ein wunderschönes Tema.
Liebe Grösse, Ulla

anneke's creaties zei

leuke uitdaging doe graag weer mee en heb mijn kaartje geplaatst

groetjes anneke

Henrike Heikoop zei

voor mij de eerste keer dat ik mee doet, ik hoop dat het plaatsen goed is gegaan.
groetjes Henrike