woensdag 12 juni 2013

Van onze sponsor Noor!design:Jolanda van Noor!design wil deze keer DT-member Joyce in het zonnetje zetten.
Joyce heeft sinds kort een zakelijke pagina op Facebook waar ze al haar kaartjes showt. 


Ik ben Joyce Martens en ben sinds een jaar of 4 helemaal verslaafd aan het maken van scrapkaarten en projecten . Door dat mijn oudste zoontje begon knutselen en ik dacht "dan kan ik wel mee knutselen"... Ik kwam in aanraking met scrapkaarten en was verkocht.
Het begon met wat scrappapier, potloden en een paar magnolia stempeltjes. Maar na een korte tijd werd deze verzameling steeds groter en groter...Er kwamen allerlei soorten stempels. De potloden werden ingeruild voor Copic stiften, werken met PanPastel kortom het begon steeds leuker te worden... Ik ben dan ook dol op alles uitproberen als er iets nieuws in de hobby branche voor bij komt. Daarnaast ben ik trots dat ik nu dt member ben bij diverse merken en het meest nog wel dat ik deel uit mag maken van het geweldige Noor! Design team .

Sinds kort heb ik mijn eigen facebook pagina waar je op de hoogte blijft van al mijn creatieve uitspattingen. Dus kom zeker een kijkje nemen en klik op " vind ik leuk" .

Er is nu ook en leuke Share & Win actie waarbij je kans maakt op een gave Noor!Design mal dus de moeite waard.

Hier mijn FB Pagina:3 opmerkingen:

petpan zei

Wat een leuke verrassing van Jolanda om je hier bekent te maken.
Ziet er goed uit ben gelijk volger geworden.
Groetjes Peter en Wendy.

Jolara zei

wat gaf zeg....wauwww ! Liefs Joyce

Mary zei

Wauw gaaf!